Rešpekt všetkým, ktorým sa to páči, ale... neholiť si podpazušie speváčku Hillovú fakt znechutilo

Svet ju pozná viac ako speváčku, no americká hviezda Faith Hill je tiež skúsenou a talentovanou herečkou. Potvrdiť by to mal aj seriál 1883, v ktorom si zahrala a ktorý nedávno predstavila na akcii streamovacej platformy Paramount +.

28.06.2022 12:00
Britain Paramount + UK Launch Foto: ,
Speváčka a herečka Faith Hill.
debata

Známa americká hudobná diva, ktorej manželom je country hviezda Tom McGraw, sa priznala ešte pred uvedenou akciou, že si pre ňu tvorcovia pripravili náročné sústo na nakrúcanie. V rámci príprav na dobovú rolu si totiž musela prestať holiť podpazušie.

„Bolo to fakt ťažké a režisér Taylor Sheridan zavolal najprv môjmu manželovi. Boli sme na svadbe, svadbe nášho synovca a on mu do telefónu vraví: Kto povie tvojej žene, že sa musí prestať holiť v podpazuší. Napadlo mi najprv, či by to nemohlo počkať, no on mi na to vraví, že nie, že musím začať okamžite,“ opísala Hill svoju skúsenosť v rozhovore s herečkou Courteney Coxovou.

Manželia Faith Hill a Tim McGraw pózujú... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Faith Hill a Tim McGraw Manželia Faith Hill a Tim McGraw pózujú fotografom na slávnostnom spustení streamovacej platformy Paramount + v Londýne.

„Musím povedať, že mňa to fakt znechutilo. Pri všetkej úcte k ľuďom, ktorým sa to páči a pri všetkej slobode, uff,“ dodala ešte 54-ročná Faith Hill, ktorej zábery zo seriáli 1883 pôsobia naozaj autenticky.

S „chlpatou“ speváčkou si v snímke zahral aj jej manžel – spomenutý McGraw, ktorý tiež zmenil svoju podobu na nepoznanie (viac v traileri nižšie). Hill mu vraj v jednej zo scén vylepí facku, ktorá mala byť veľmi autentická a naozaj bolela. V projekte, ktorý je takzvaným prequelom k seriálu Yellowstone, si zahral aj Kevin Costner.

Zľava: Herečky Viola Davis, Gillian Anderson a...
Herečka Miranda Cosgrove v kostýme Maje Paris.
+12Speváčka a herečka Faith Hill.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Faith Hill #Tim McGraw #podpazušie

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....