Ana de Armas ako Marilyn Monroe v novom traileri? Tá podoba vyrazí dych a pozrite sa na toto!

Jedným z očakávaných filmov blížiacej sa festivalovej ponuky v Benátkach bude aj film Blonde s očarujúcou a talentovanou Anou de Armasovou. Americko-kubánska herečka stvárnila ikonu a legendu strieborného plátna Marilyn Monroe.

30.07.2022 10:30
LA Premiere of "The Gray Man" Foto: ,
Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton prichádza na premiéru novinky The Gray Man.
debata

Pár týždňov pred premiérou, ktorá je naplánovaná v rámci filmového festivalu v Benátkach začiatkom septembra, sa objavil online nový trailer k filmu z produkcie spoločnosti Netflix. Podľa mnohých fanúšikov vyráža doslova dych, ako v niektorých scénach De Armas zvládla stvárnenie jednej z najslávnejších žien 20. storočia – ikonickej Marilyn.

Podobnosť vidieť najmä pri záberoch, ktoré kopírujú skutočné momenty (či projekty) zo života herečky a modelky, ktorá tragicky zahynula v roku 1962 po predávkovaní sa tabletkami. Jej smrť však dodnes tiež obklopuje tajomstvo a mnoho teórií o tom, ako vlastne zomrela.

Snímka Blonde sa však nebude sústreďovať na záver života Monroeovej, ale na obdobie vrcholu jej kariéry a vyrovnávanie sa so statusom sex-symbolu, ktorý síce na jednej strane priniesol do života bežných Američanov a Američaniek hotovú sexuálnu revolúciu, no na druhej strane čelil obťažovaniu, sexizmu a mužskej dominancii vo filmovom priemysle.

Na sociálnych sieťach sa tiež už objavili ukážky z filmu, ktoré kopírujú ikonické momenty Monroeovej. Pozrieť si ich môžete nižšie, aj kliknutím na šípku v odkaze z Instagramu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diet Prada ™ (@diet_prada)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diet Prada ™ (@diet_prada)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marilyn Monroe #film #trailer #podoba #porovnanie #Ana de Armas #Blonde

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...