Soňa Norisová: Povedať, že kultúru nepotrebujeme - to je pre mňa strašné

Herečku Soňu Norisovú diváci poznajú z televízie aj filmov, objavuje sa tiež často na pódiu, keď spieva. Aj ona však mala počas pandémie covidu momenty, keď uvažovala, či nepôjde robiť niečo iné.

23.08.2022 00:00
norisová Foto:
Soňa Norisová v roku 2021 v seriáli Priznanie.
debata (4)

„Ak budem hovoriť za seba, tak v mojom prípade došlo k uvedomeniu, že aká som šťastná, keď môžem pracovať a robiť to, čo mám rada,“ uviedla na margo otázky, čo si uvedomila počas obdobia pandemických opatrení, pre ktoré sa v uplynulých dvoch rokoch zavádzali lockdowny, boli zatvorené divadlá a zrušili sa mnohé koncerty. „Boli chvíle, kedy som rozmýšľala, čo iné robiť v tejto situácii. Našťastie k tomu neprišlo a môžem stále robiť, čo mám rada. Zatiaľ to ide,“ skonštatovala Norisová v rozhovore pre Pravdu.

Video

VIDEO: Herečka Soňa Norisová v rozhovore pre Pravdu – pozrite si ho tu.

Priznala sa však, že ju trochu mrzelo, ako časť spoločnosti začala brať kultúru ako niečo, čo nie je potrebné. „Chápem aj to, že človek, ak nemá peniaze, asi si skôr našetrí na jedlo, ako by mal ísť do divadla. Ale povedať, že kultúru nepotrebujeme, je pre mňa strašné. Viem, že veľa ľudí to takto, bohužiaľ, aj vníma. Ale viem, že veľa ľudí aj nie. Za tých som šťastná,“ vysvetlila Norisová, ktorá nedávno dokončila nakrúcanie krátkometrážneho filmu Dokonalosť sama v rakúskom Kittsee.

Emília Vášáryová Čítajte viac Vášáryová oslavy neznáša, tohtoročné jubileum? Nebude nič, veď to už je za trest!

V rozhovore, ktorý vznikol počas predposledného dňa nakrúcania novinky od tandemu Lukáš Vízner a Miriam Fulmeková, sa Soňa Norisová rozhovorila aj o tom, čo pre ňu samotnú znamená dokonalosť, o návrate na dosky Radošinského naivného divadla či nakrúcaniu s mladšou generáciou. Viac si pozrite vo videu.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #kultúra #nakrúcanie #Soňa Norisová #pandémia

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....