Všetko dokonalé, chyby sa neodpúšťajú! Seriálová novinka z prostredia televízie aj s Betkou Stankovou

Nový český seriál zo spravodajského prostredia Dobré správy dá divákom možnosť nahliadnuť do zákulisia televízneho sveta.

10.10.2022 00:00
Alžbeta Stanková Foto:
Alžbeta Stanková v seriáli Dobré správy.
debata

Hlavných úloh sa zhostili Natálie Halouzková (Bára Beránková) a Vladimír Polívka (Ondřej Toman). Seriál približuje príbeh dedinského dievčaťa Báry, ktorá získa stáž v redakcii Dobrých zpráv, ktoré obdivuje, a tým si začne plniť svoje sny. Nielen vďaka nej tak diváci uvidia to, čo sa deje za kamerami, keď sú vypnuté.

Bára Beránková je obyčajné dievča z dediny, ktorej sa počas dvoch dní úplne zmení život. V zastúpení otca zachráni česť rodnej obce Dolné Zahrádky a vyhrá lokálnu súťaž Traktorandál. To jej prinesie ponuku na stáž v redakcii populárneho programu Dobré zprávy, Bára tak nastupuje do prestížnej redakcie a sťahuje sa do veľkomesta. Príchodom Báry sa v zabehnutej rutinnej show začínajú rodiť nové nápady a pochopiteľne sa zoznámi aj s neprístupným producentom Ondřejom Tomanom.

zväčšiť Alžbeta Stanková v seriáli Dobré správy. Foto: PRIMA
Alžbeta Stanková Alžbeta Stanková v seriáli Dobré správy.

O pozornosť sa ale hlási aj hviezdna moderátorská dvojica Zlatíčok – Šimon (Jan Fanta) a Mona (Sára Rychlíková), ďalej šporťáčka Gita Rosová (Denisa Nesvačilová), hodinová manželka Hermína Hesová (Alžbeta Stanková), rosnička Marián Tleskač (Mirek Šimůnek) pekári Tadeáš Tyl (Jan Komínek) a Tobiáš Tyl (Tomáš Weber), Karel Kunc (Igor Chmela) so svojou talkshow Hosť Karla Kunca alebo bývalý vojnový reportér Petr (Vojtech Vodochodský).

„Dobré zprávy“ sa budú divákom na Slovensku prihovárať na kanáli Prima PLUS premiérovo vždy v stredu o 21.20 h, a to už od 26. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Dobré správy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...