Hviezda Dámskeho gambitu si zahrala s hviezdnym kolegom! Vo vytŕžení volala mame, bojujem s Voldemortom

Herečku Anyu Taylor-Joyovú poznajú mnohí diváci najmä z úspešného seriálu Dámsky gambit. Momentálne sa však venuje promo aktivitám svojej novinky pod názvom The Menu.

16.11.2022 07:30
Anya Taylor-Joy v kožených šatách Alexander... Foto: ,
Herečka Anya Taylor-Joy v kožených šatách Alexander McQueen a jej kolega Nicholas Hoult predstavili v Londýne film 'The Menu'.
debata

Pôvabná a talentovaná blondínka uviedla film len nedávno na slávnostnej premiére v Londýne. Po nej sa vybrala aj do talk-šou známeho moderátora Grahama Nortona, kde tiež prišla reč na nakrúcanie a zážitky z nového filmu. V ňom okrem Taylor-Joyovej hrá tiež Nicholas Hoult či Ralph Fiennes. Druhý menovaný bol pre herečku zdrojom absolútneho vytrženia.

Herci Nicholas Hoult (vľavo) a Anya Taylor-Joy...
Herci Nicholas Hoult (vľavo),  Anya Taylor-Joy...
+4Herečka Anya Taylor-Joy a herec Ralph Fiennes...

Ralpha Fiennesa má v hlave spojeného s rolou Lorda Voldemorta v úspešnej filmovej sérii Harry Potter, ktorá vznikala podľa kníh J.K. Rowlingovej. „Angličtinu som sa naučila čítaním a potom pozeraním Harryho Pottera, takže to bol pre mňa veľký problém,“ prezradila na margo hrania s Fiennesom. „Celý čas na pľaci som bola v pohode a vychádzali sme spolu naozaj dobre, ale keď sa to skončilo, prvá vec, čo som spravila, bolo, že som volala mojej mame. ‚Posledná osoba, ktorá čelila Voldemortovi, bol Harry a teraz…teraz, mami, som to ja‘,“ opísala svoju nadšenú fanúšikovskú reakciu herečka.

zväčšiť Herečka Anya Taylor-Joy a herec Ralph Fiennes... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Anya Taylor-Joy a herec Ralph Fiennes Herečka Anya Taylor-Joy a herec Ralph Fiennes spoločne na premiére filmu The Menu.

Plavovláska, ktorá je posledné roky vnímaný ako obrovský herecký objav a radia ju medzi najtalentovanejšie herečky súčasnosti, sa v talkšou tiež priznala, že bol pre ňu šok, ako sa stala populárnou. Udialo sa to totiž počas lockdownu – v čase, keď Netflix ovládol seriál Dámsky gambit, v ktorom stvárnila supertalentovanú hráčku šachu. „Vec sa má tak, že som sedela doma a odrazu mi internet tvrdil niečo, čomu som neverila. Hovorila som si… áno, to určite. Okej, ako poviete. A potom som pristála v New Yorku a zostala som, fúha, niečo je inak,“ narážala Taylor-Joy na fakt, ako ju z jedného mesiaca na druhý začali prenasledovať paparazzovia a ocitla sa v centre pozornosti médií aj fanúšikov.

Herečka Anya Taylor-Joy v kožených šatách...
Katherine Ryan na vyhlásení cien magazínu...
+22Speváčka a herečka Cynthia Erivo v kreácii z...

Už čoskoro by jej mali ďalší pribudnúť – a nie len kvôli filmu The Menu. Taylor-Joyovej už dávnejšie zverili rolu Furiosy vo filme, ktorý bude zobrazovať udalosti pred príbehom z hitu Mad Max: Šialená jazda. Blondínka si zahrá mladšiu verziu postavy, ktorú vo filme stvárnila Charlize Theron a očakáva sa, že to bude znovu veľký úspech.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #hviezda #film #popularita #Ralph Fiennes #Anya Taylor-Joy

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...