Exkluzívny dezert Rubikova kocka z 1. série sladkej šou dostane konkurenta! Takúto vežu piekol málokto

V ôsmom kole šou Pečie celé Slovensko budú súťažiaci pripravovať inšpiratívne dezerty, ktoré poznajú len skutoční fajnšmekri.

20.11.2022 00:00
croquembouche Foto:
Lucka pripravuje dezert croquembouche.
debata

U divákov predošlej série najviac zarezonovala výzva na prípravu Rubikovej kocky, exkluzívneho dezertu podľa receptu francúzskeho cukrára Cédrica Groleta, jedného z najúspešnejších na svete. Cena tejto maškrty sa šplhá k 250 eurám.

zväčšiť U divákov predošlej série najviac zarezonovala... Foto: RTVS
pečie celé slovensko U divákov predošlej série najviac zarezonovala výzva na prípravu Rubikovej kocky.

Podobne exkluzívnu výzvu pripravila garantka šou, Natacha Pacal, aj pre nových pekárov. Ide opäť o francúzsky dezert, má názov croquembouche, čo sú menšie guľôčky z odpaľovaného cesta zlepené do tvaru veže – viac vo videu!

Video
Zdroj: RTVS

Ako šesť súťažiacich zvládne všetky výzvy ďalšieho súťažného kola si pozrite v nedeľu o 20.30 h na Jednotke v šou Pečie celé Slovensko.

zväčšiť Exkluzívny francúzsky dezert croquembouche... Foto: SHUTTERSTOCK
croquembouche Exkluzívny francúzsky dezert croquembouche potrápi finalistov 2. série.
Tánička so svojou tortou v 1. kole.
Ďoďo a jeho  jedlá kytica.
+3Anči so svojou tortou v 1. kole.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...