Drobná a Müller vyrazili spolu na pohreb lásky. Pocta? Cítil ju aj tento známy hudobník

Ešte v októbri minulého roka vydal nový album známy slovenský spevák Richard Müller. Fanúšikovia asi dobre vedia, že sa na ňom spojil aj s víťazkou súťaže Superstar Emmou Drobnou.

13.01.2023 00:00
Richard Muller photo by Mayo Hirc 2022 Foto:
Richard Müller na oficiálnych záberoch v roku 2022.
debata

Müller si s Drobnou zaspieval v spoločnom duete nazvanom Na pohrebe lásky, ktoré vychádza ako tretí singel po pesničkách Všetko je po starom a Zmeškaný hovor. Pesničku sprevádza aj čiernobiely videoklip, ktorý mal premiéru pred pár dňami.

Richard Muller photo Mayo Hirc 2022 Čítajte viac Čierna Labuť Biela Vrana. Richard Müller má novým album

Pre víťazku Superstar bola možnosť spolupracovať so známym spevákom veľká česť, naznačila už dávnejšie. Ale nie je jediná, kto má tieto pocity. Producentom albumu, ale aj režisérom videoklipu je známy český hudobník, skladateľ a producent Jan P. Muchow. Napriek vlastnému renomé sa netají obdivom k Müllerovi.

„Bola to pocta, že so mnou chcel Richard spolupracovať. Človek sa z toho nesmie rozklepať a myslieť na to, aká legenda to je, aké skladby má. Bol som celkom nekompromisný i v tom, že som oslovil tých najlepších hudobníkov, akých poznám. Ondra Brzobohatý napísal hudbu k všetkým skladbám, fantastické texty napísal Peter Uličný. Ich úroveň je taká, že som nepočul toľko skvelých textov pohromade na jednej platni. Mám radosť, keď Richard hovorí, že je to jedna z jeho najlepších platní. Mám z toho dobrý pocit,“ uviedol na margo spolupráce Muchow.

„Láska je téma pre všetkých, nech už máte rád kohokoľvek. Richard aj tvorcovia klipu majú radi všetkých,“ dodal tiež Muchow.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #album #Richard Müller #skladba #Emma Drobná #Jan P. Muchow

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...