Ako Koleníkovej manželke z Paneláka jej bolo čo závidieť! Po dlhej odmlke je späť aj s novým manželom

Herečka Ivana Kuxová sa po dlhšej prestávke vracia na televíznu obrazovku, diváci ju uvidia hneď v dvoch novinkách, na Markíze aj na Jojke.

16.02.2023 00:00
Ivana Kuxová Foto:
Ivana Kuxová v seriáli Klamstvo.
debata

Sympatická hnedovláska je dobre známa niekdajším fanúšikom seriálu Panelák, v ktorom stvárňovala manželku hlavného hrdinu, diváčkami zbožňovaného Jána Koleníka. Pred kamerami obľúbeného seriálu hrali úlohy Dominiky a ‚Masláka‘. Ale Kuxová má za sebou aj výraznú rolu v niekdajšom hite Markízy, v Búrlivom víne. V tom si zahrala manželku seriálového podnikateľa Karola Kramera v podaní Vladimíra Kobielskeho. Následne sa však herečka z obrazoviek doslova „stratila“ a venovala sa aj materským povinnostiam, stala sa z nej mama synčeka.

zväčšiť Ivana Kuxová a Martin Mňahončák ako manželia v... Foto: Markíza
Ivana Kuxová Ivana Kuxová a Martin Mňahončák ako manželia v novinke Klamstvo.

Kuxová sa aktuálne predvedie v markizáckej novinke Klamstvo, ktorá štartuje už 20. februára a hlavné postavy stvárnia Monika Horváthová a Tomáš Maštalír, divákom sa predvedú ako učiteľka Laura a lekár Andrej. Kuxovej tvorcovia zverili rolu Laurinej sestry Kataríny Vydrovej. Tá si na rozdiel od svojej mladšej sestry založila rodinu a žije v manželstve s Richardom (Martin Mňahončák). Napriek tomu, že svoje deti aj manžela miluje, nechala sa prevalcovať stereotypom a pocitom, že jej doterajší život skončil a že ju už nič nečaká. To bude mať v seriáli výrazné následky vo vzťahu k manželovi ale aj vlastnej sestre.

zväčšiť Ivana Kuxová sa objaví aj v seriálovej novinke... Foto: JOJ
Ivana Kuxová Ivana Kuxová sa objaví aj v seriálovej novinke s názvom Einstein.

V menšej úlohe si Kuxová zahrá aj u konkurencie, v seriálovej novinke s názvom Einstein, v hlavnej úlohe s Jurajom Lojom. Objaví sa v 2. časti a zahrá si rolu Silvie, manželky zastreleného muža, ktorého vraždu policajti s pomocou génia Filipa Koeniga (Juraj Loj) vyšetrujú. Ako Silvia bude podozrivá z manželovej smrti. Novinka Einstein sa k divákom dostane 26. februára. O čom bude seriál si prečítajte tu.

Tomáš Maštalír v seriáli Klamstvo.
Pavol Višňovský v seriáli Klamstvo.
+5Matúš Kvietik v seriáli Klamstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivana Kuxová #seriál Einstein #seriál Klamstvo

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...