Táto vec bola pre mňa pri výbere manžela celkom základná, s úsmevom prezrádza tanečnica Ivana Gáborík

V ôsmej sérii Let's Dance sa na parkete predvedú aj manželia Gáboríkovci. V sledovanej tanečnej šou to bude vôbec po prvý raz, kedy si v nej na parkete zasúťaží manželská dvojica.

04.03.2023 00:00
ivana gáborík, marián gáborík Foto:
Ivana a Marián Gáboríkovci v Let's Dance.
debata (19)

Zatiaľ, čo pre úspešnú tanečnicu sa účinkovanie v šou ponesie v znamení veľkého návratu, pre jej partnera pôjde o premiéru.

V roku 2011 účinkovala v markizáckej šou ešte s priezviskom Surovcová, teraz sa vracia už ako Gáborík. Aké je to trénovať vlastného partnera? "Trénovať manžela je rovnaké ako trénovať kohokoľvek iného s jedným zásadným rozdielom – dokonale ho poznám, takže viem, dokedy ho môžem ešte ‚pushovať‘ a kedy mu je už nutné dať voľno. Jednoducho, hneď vidím, kedy je naňho tanca priveľa. Učebné metódy mám dopredu premyslené a pri ňom viem, čo zaberá a čo nie.

Let's Dance Čítajte viac Ligotavá Marcinková, Čírová v záplave strapcov, hokejisti v priehľadných košieľkach! Tu je kostýmová ochutnávka Let's Dance

Tancu sa sympatická dvojnásobná mamička venuje od piatich rokov a pýši sa niekoľkými titulmi majsterky Slovenska. Niet preto divu, že tanec zohral svoju podstatnú rolu aj pri výbere životného partnera. „Už v čase, kedy sme sa s manželom dali dokopy som videla, že vie tancovať, má v sebe rytmus, čo bol pre mňa celkom základ pri výbere partnera,“ prezradila v rozhovore pre TV Pravda (nižšie).

Lucia Hlaváčková, Let´s Dance Čítajte viac Nová moderátorka Let's Dance Lucia Hlaváčková: Najlepšie je byť sama sebou

O svadobnom tanci, náročnosti tréningov či návrate do šou Let's Dance po vyše 10 rokoch – aj o tom porozprávala Ivana Gáborík pre TV Pravda.

Video
 Gabika Marcinková a Matyáš Adamec.
Henrieta Farkašová a Marek Klič.
+9Victor Ibara a Simona Brecíková.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Ivana Gáborík

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...