Smiali sa všetci! Niečo také v Let's Dance ešte nebolo, zo stoličky vyskočil aj Ďurovčík. Potom to prišlo... Vypadol Valábik

Nedeľné Let's Dance má za sebou najdlhší potlesk aj najväčšiu dávku smiechu. Po neskutočne zábavnom tanečnom súboji v salse napokon zo šou vypadol Boris Valábik.

17.04.2023 00:20
valábik Foto:
Boris Valábik, Gabika Marcinková a Vratko Sirági v 7. kole Let's Dance.
debata (4)

V ôsmom kole si už nezatancuje niekdajší hokejový obranca Boris Valábik. Po boku Elišky Lenčešovej sa so súťažou rozlúčil slovami: „Veľmi som účasť v Let's Dance zvažoval a skôr som bol naklonený povedať ‚nie‘. Ale som rád, že som tu bol. Bolo to obohacujúce. Okrem tanca tu bola zábava,“ povedal Valábik a krásnou kyticou ruží sa poďakoval svojej tanečnej partnerke, napokon ešte smerom ku Gáboríkovi dodal ďalšie poďakovanie: „Brambor, bez teba by som tu určite nebol.“ Eliška Lenčešová vyzdvihla najmä nesmiernu Valábikovu snahu: „Boris, ďakujem ti, ja viem, že si to nemal ľahké a myslím si, že si sa naozaj naučil tancovať.“

Boris Valábik a Eliška Lenčešová  v 5. kole...
Boris Valábik a Eliška Lenčešová  počas 4. kola...
+10Boris Valábik a Eliška Lenčešová a ich slowfox...

Prvým súťažným párom sa v nedeľu večer stali Vratko Sirági a Anna Riebauerová, ktorí zatancovali rumbu na slávnu skladbu Purple Rain, po ktorej sa bratislavská Incheba postavila. Ako sa ich vystúpenie páčilo porote? „Tancovali ste vynikajúco, s touto rumbou môžete ísť na súťaž, obsahovalo to nesmierne veľa ťažkých figúr,“ začala nedeľné hodnotenie Tatiana Drexler. „Fantastické, ladné, úžasné a veľmi ťažké číslo. Len záver bol choreograficky slabučký,“ dodal Ďurovčík. Porota pár ocenila 39 bodmi.

Vratko Sirági a Anna Riebauerová Čítajte viac Krása tanečnej partnerky Sirágiho ťahá oči nielen v Let's Dance! Je úchvatná aj ako modelka, tu je dôkaz

Ako druhý sa v Inchebe predviedol herec Richard Autner, s Dominkou Roškovou zatancovali tango. „Bolo to trošku disco tango, bola v tom energia, ale ja by som chcel, aby si sa do toho viac obul,“ hodnotil Ján Koleník. „Nebolo to zlé, ale hrubá chyba postavenia sa ťažko toleruje,“ dodala Drexler. Tango dvojici vynieslo 30 bodov.

zväčšiť Boris Valábik a Eliška Lenčešová  7. kole... Foto: Markíza
Boris Valábik a Eliška Lenčešová Boris Valábik a Eliška Lenčešová 7. kole Let's Dance.

V rytme waltzu sa po parkete vznášali manželia Gáboríkovci, po ich tanci prišlo standing ovation. „Naozaj, krásne ste to zatancovali, mal si výborný výraz a všetky ostatné výčitky sú drobnosti, ‚nedokonalostiek‘ tam bolo ale veľa,“ hodnotil Gáboríka Ďurovčík. „Boli tam krásne dlhé kroky, tvoja stuhnutosť už bola menšia,“ doplnila Vinczeová. „Ak ma niekto z týždňa na týždeň nesmierne prekvapuje, ste to vy,“ dodala Drexler. Waltz manželom vyniesol 29 bodov.

zväčšiť Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec v 7. kole... Foto: Markíza
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec v 7. kole Let's Dance.

Na slávnu skladbu Koloseum Mariky Gombitovej si zatancovali Gabika Marcinková a Matyáš Adamec, ich tancom večera sa stala rumba. „Skromnejšia, čistá rumba, malo to energiu, presné pohyby, bolo to krásne,“ pochválila pár Vinczeová. „Bolo to dobré, ale viac riskujte,“ poradil Ďurovčík. Za rumbu dostali 34 bodov.

Boris Valábik a Eliška Lenčešová Čítajte viac Predsavzatie Lenčešovej týkajúce sa Valábika? Rada by som z Borisa urobila...

Boris Valábik a Eliška Lenčešová v nedeľu predviedli ich posledný tanec, ktorým bolo tango na skladbu Učiteľka tanca. „To už je pre mňa play off, opísal siedme kolo niekdajší hokejista.“ Ako vyzeralo hodnotenie poroty? „Toto boli už ťažké kroky,“ pochválila Valábika Drexler. „Vzbudzuješ sympatie u divákov, cítiť z teba odhodlanie aj to, že sa bavíš,“ dodal Koleník. Za tango pár v nedeľu získal 27 bodov.

Boris Valábik a Eliška Lenčešová  7. kole Let's...
Vratko Sirági a Anna Riebauerová v 7. kole...
+3Richard Autner a Dominika Rošková v 7. kole...

Ako šiesta v poradí tancovala herečka Jana Kovalčiková energickú sambu po boku Viléma Šíra. „Kde si ty nabrala také rýchle nohy? Samba je náročná na techniku, ja som na takúto sambu čakal,“ pochválil herečku Koleník. „Miestami to bolo až šprintérske, bolo to rýchle a náročné,“ dodala Adela Vinczeová. „Tvoje nohy aj zadok sa už začínajú podobať na zadok a nohy tanečníčok a to je fakt dobré,“ povedal Ďurovčík. Bodový zisk páru bol 35 bodov.

Štylistka Zuzana Kanisová a módny dizajnér Fero...
Štylistka Zuzana Kanisová a dizajnér Fero...
+25Mimoriadne dôležitá je aj zložka vlasy a...

Nasledoval tanečný súboj súťažiacich tímov v salse. V prvom tíme hviezdili Valábik, Sirági a Marcinková v druhom Kovalčiková, Gáborík a Autner. „Taký dlhý potlesk v Let's Dance ešte nebol,“ odznelo z úst Viktora Vinczeho po výkone prvého tímu a porota bola na nohách v plnom zložení, tentoraz nezostal sedieť ani Ján Ďurovčík. Druhý tím takisto postavil Inchebu na nohy.

lets dance Čítajte viac Ako sa Valábik cíti v sieťovaných tielkach a trblietavých košieľkach? Jeho odpoveď pobaví

Posledné dva tance priniesli v šou veľa úsmevov, radosti aj nadšenia. „My tu vlastne profesionálnych tanečníkov nepotrebujeme,“ zhodnotila po vydarenom súboji Vinczeová. Porota napokon rozhodla, že v salse bol lepší druhý tím, jeho členovia si tak pripísali k predošlému zisku 3 body. Členovia prvého tímu dostali po jednom bode.

Video

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Valábik #Let's Dance

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...