Bol si najzábavnejší! Gáborík poslal Valábikovi po vypadnutí z Let's Dance super odkaz. Ale keď uvidíte, čo k nemu pridal...

V Let's Dance sa odchodom Borisa Valábika skončil aj "súboj" dvoch hokejistov, ktorí sa stali v 8. sérii súťaže rivalmi na parkete.

18.04.2023 08:05
Marián Gáborík Foto:
Marián Gáborík v šou Let's Dance.
debata (3)

Reč je o Borisovi Valábikovi a Mariánovi Gáboríkovi. Pred kamerami si posielali odkazy, ich podpichovanie bavilo televíznych divákov. Rivalita medzi dlhoročnými priateľmi a kolegami z ich spoločnej talkšou Boris a Brambor, ktorá sa objavila aj na obrazovke RTVS, sa skončila. Gáborík v šou ostáva spolu s manželkou a bojuje ďalej, Valábikovi po vypadnutí poslal takýto odkaz:

„Takto to začalo, fotením ďaleko predtým, ako sa rozbehlo Let's Dance. Vedel som, že budeme mať fun Bobo, ale, že budeme mať až takú zábavu, tak to som netušil. Ďakujem Ti, že som to mohol zdieľať s Tebou. Ukázal si všetkým, že tancovať, zlepšovať sa a hodiť hanbu bokom môže každý! Bol si ten najzlatší a najzábavnejší kusisko tejto show. Vážme si to všetci. Budeš mne a všetkým veľmi chýbať.“ K týmto vetám pridal hokejový útočník aj veselý záber zo spomínaného fotografovania oficiálnych záberov pre tanečnú šou. Hokejisti sa pred objektívom veselo pretŕčajú v sieťovaných a trblietavých košieľkach, grimasy si však neodpustili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12)

Po siedmom kole zostalo v šou 5 tanečných párov, medzi nimi nechýbajú ani manželia Gáboríkovci. Smerom k elitnému útočníkovi padlo v nedeľu niekoľko komplimentov práve na margo jeho výkonov. „Ak ma niekto z týždňa na týždeň nesmierne prekvapuje, ste to vy,“ povedala po jeho tanci, ktorým bol waltz, Drexler.

Boris Valábik  a Eliška Lenčešová v Let's Dance.
Boris Valábik  a Eliška Lenčešová v Let's Dance.
+12Pri tvorbe tanečných kostýmov sa pracuje najmä...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Valábik #Let's Dance

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...