Do Nemocnice mieri krásna lekárka. Tím rozšíri vychytená herečka, poznáte ju z evitovky aj vianočnej rozprávky

Dominika Morávková-Zeleníková, ktorú diváci dobre poznajú aj vďaka filmom ako V lete ti poviem, ako sa mám, Špina či rozprávke Johankino tajomstvo, rozšíri tím lekárok v seriálovej Nemocnici.

27.04.2023 08:13
Dominika Morávková-Zeleníková Foto:
Dominika Morávková-Zeleníková v seriáli Nemocnica.
debata

Na Jojke si zahrá rolu gynekologičky Hany Turčanovej. Hana je sopka, ktorá sa jedného dňa prebudí a zaleje všetko horúcou lávou. Zatiaľ buble len nesmelo, ticho, poslušne. Čaká na svoju príležitosť. Tvorcovia z nej urobili mamu aj manželku, jej seriálového partnera stvárňuje herec Tomáš Turek.

zväčšiť Dominika Morávková-Zeleníková v seriáli Nemocnica. Foto: JOJ
Dominika Morávková-Zeleníková Dominika Morávková-Zeleníková v seriáli Nemocnica.

Ako prezradila sympatická herečka, s prijatím ponuky do Nemocnice istý čas otáľala. Dôvod? „Váhala som, či vstúpiť do dlhodobého projektu, nečakala som to, ale nakoniec som rada. Mám za sebou prvé natáčacie dni, je tam veľmi príjemný kolektív, za ktorý som vďačná. Na pľaci vládne dobrá nálada a snaha robiť kvalitnú prácu. Som rada, že som na nejaký čas súčasťou tohto projektu a myslím, že sa môžem na ňom veľa naučiť,“ priznáva Morávková.

Herečka Diana Mórová. Čítajte viac Mórová či Morávková pod Bebjakovou taktovkou v novej vianočnej rozprávke! Čo o nej prezradil režisér?

Účinkovanie v seriáli s lekárskou tematikou je pre Morávkovú novinkou. „Som rada, že si môžem zahrať práve gynekologičku. Má to presah do tém, ktoré ma v súkromnom živote zaujímajú. Tak verím, že to bude dávať zmysel a prinášať radosť aj divákom,“ dodala. Herečka je mamou nielen pred kamerami Nemocnice, ale aj v reálnom živote, vychováva dcérku Amáliu a syna Damiána Huga. Ako jej natáčanie zmení denný režim? „Amálka bude mať 7 a Hugo mal 3 roky. Pracujem hlavne v čase, keď odveziem Amálku do školy a Huga do škôlky. Keď sa nám s manželom niečo kryje, pomáhajú nám starí rodičia. Teším sa, že sú ateliéri na Kolibe, aspoň môžem v dlhšej pauze vybehnúť do lesa, kde rada chodím načerpať energiu.“

Dominika Morávková-Zeleníková v seriáli...
Dominika Morávková-Zeleníková v seriáli...
+2Dominika Morávková-Zeleníková a Tomáš Turek v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Nemocnica

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....