Boj o vstupenku do veľkého finále Let's Dance je tu! Kto skončí tesne pred jeho bránami? Hlasujte

V nedeľu večer spoznáme finálovú trojicu súťažiacich tanečnej šou. Ktorý pár podľa vás vypadne v semifinále? Hlasujte!

30.04.2023 00:00
Let's Dance Foto:
Kto postúpi do veľkého finále Let's Dance?
debata

V nedeľu večer si svoje sily zmerajú páry Marián Gáborík a Ivana Gáborík, Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec, Vratko Sirági a Anna Riebauerová, Jana Kovalčiková a Vilém Šír – zoznam ich tancov si pozrite tu.

Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 8. kole...
Vratko Sirági a Anna Riebauerová v 8. kole...
+9Jana Kovalčiková a Vilém Šír v 8. kole Let's...

Ktorý pár sa so šou rozlúči tesne pred bránami finále? Porovnávanie je náročné, výkony dvojíc sú veľmi vyrovnané. Prelietavé sympatie divákov a ich hlasy tak môžu finálové karty po nedeľných výkonoch rozdať komukoľvek.

zväčšiť Jana Kovalčiková v 5. kole Let's Dance. Foto: Markíza
Jana Kovalčiková Jana Kovalčiková v 5. kole Let's Dance.

Počas minulého kola výkonom valcovala herečka Jana Kovalčiková po boku Viléma Šíra. Za svoj slowfox získali 40 bodov a výkon dvojice postavil zo stoličky aj Jána Ďurovčíka. Na margo sympatickej herečky Koleník povedal: „Ty si pre mňa urobila v tejto šou najväčší pokrok.“ Ďurovčíka očarilo aj paso doble, ktoré herečka predviedla vo filmovom kole. „Viac som sa díval na teba, vedľa svojho tanečného partnera si vynikla,“ pochválil Kovalčíkovú Ďurovčík.

zväčšiť Marián Gáborík a  Ivana Gáborík v 8. kole... Foto: Markíza
Marián Gáborík a Ivana Gáborík Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 8. kole tanečnej šou.

Gáboríkovci majú za sebou takisto skvelé aj menej vydarené výkony, ako manželský pár na parkete však patria k unikátom tejto šou. Ich vystúpenie v 8. kole však vzbudilo rozporuplné reakcie. Ďurovčík zostal po ich výkone v contemporary dance zaskočený, naopak, Vinczeová ocenila ich originalitu slovami: „Najnápaditejšie contemporary, aké som kedy v tejto súťaži videla.“ Čo sa celkových výkonov hokejistu týka, práve Ďurovčík niekoľkokrát zopakoval, že Gáborík ma nepopierateľný tanečný talent. Jeho samba sa napríklad stretla s veľmi pozitívnym hodnotením: „Tak dobre ste ešte netancovali, technicky výborné,“ pochválila športovca v 4. kole Tatiana Drexler.

zväčšiť Vratko Sirági a Anna Riebauerová v šou... Foto: Markíza
Vratko Sirági a Anna Riebauerová Vratko Sirági a Anna Riebauerová v šou Let's Dance.

Ako víchor vhupol na tanečný parket v treťom kole moderátor z Telerána Vratko Sirági, ktorý v šou nahradil zranenú speváčku Máriu Čírovú. Už po jeho veľkej premiére na parkete po boku Anny Riebauerovej si z úst Drexlerovej vypočul pochvalu. „Máte určite tanečný talent a ste obohatením šou,“ zhodnotila. Jeho čaču vyzdvihol aj Ďurovčík, dokonca svojím vyjadrením postrašil Sirágiho súperov. "Toto je pre tvojich konkurentov veľmi zlé,“ povedal.

zväčšiť Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec počas... Foto: Markíza
Let's Dance Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec počas filmovéko kola Let's Dance.

Herečka Gabika Macinková má za sebou skvelé choreografie, ktoré ju často vyniesli na popredné miesta rebríčka. Ale ocitla sa aj v nemilosti poroty, napríklad jej slowfox vo 4. kole Ďurovčíka neoslnil: „Dnes si pre mňa malým osobným sklamaním večera,“ povedal po jej výkone. Vo filmovom kole síce herečke nevyšla slávna zdvíhačka z Hriešneho tanca, výkon dvojice však zarezonoval. „Bola to jasne rozoznateľná samba, prekrásne, číre tancovanie,“ opísala Drexler.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #Let's Dance

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...