Toto je Kate Middleton a princ William v seriáli Koruna! Čo poviete, uverí týmto tváram divák rozprávkovú lásku storočia?

Ich mená už tým najvernejším fanúšikom seriálového hitu Koruna sú známe nejaký ten piatok. Iba pred pár dňami však televízia Netflix zverejnila aj prvé oficiálne fotografie zo šiestej série, na ktorých je zachytená Kate Middleton a princ William (teda, samozrejme, v hereckom podaní).

29.04.2023 09:31
Meg Bellamy ako Kate Middleton a dolu sediac... Foto:
Herečka Meg Bellamy ako Kate Middleton a dolu sediac herec Ed McVey, ktorý stvárnil princa Williama na nakrúcaní šiestej série seriálu Koruna.
debata

Áno, šiesta séria mimoriadne úspešného projektu z produkcie streamovacej spoločnosti Netflix sa rozhodla zachytiť aj príbeh vzniku lásky jedného z najpopulárnejších párov britskej monarchie. Princa Williama a jeho vyvolenú, vtedy Catherine Middletonovú stvárnia v projekte herci Ed McVey a Meg Bellamy.

Princezná Kate Čítajte viac Princezná Kate v ružovom latexe, Meghan polonahá v róbe z igelitu: Uveriť je ľahké, táto ilúzia vyrazí dych

Dvojicu už v marci zachytili fotografi na nakrúcaní viacerých scén v Škótsku, pričom sa svet, samozrejme, nevyhol porovnávaniu s realitou a skutočnými zábermi, ktoré sa v čase rodenia sa tohto vzťahu podarilo zhotoviť zástupcom médií.

Herečka Meg Bellamy ako Kate Middleton a dolu...
Kate Middleton, dnes princezná Kate, na zábere...
+3Princ William a Kate Middleton v podaní hercov...

Debutujúcej Bellamyovej a jej kolegovi McVeyovi budú určite na krk dýchať fanúšikovia kráľovskej rodiny, ale aj televízni fajnšmekri a diváci, ktorí radi porovnávajú realitu a historické udalosti s tým, čo zobrazí príbeh pred kamerou.

zväčšiť Princ William a Kate Middleton na zábere z... Foto: Profimedia
Princ William a Kate Middleton Princ William a Kate Middleton na zábere z Cheltenham Festival v apríli 2007, keď už tvorili nejaký čas oficiálny pár.

Podľa portálu Deadline bude v seriáli zachytené len obdobie mladosti a prvých rokoch randenia a lásky dvojice, ktorá sa neskôr zosobášila, stala trojnásobnými rodičmi, čakateľmi na kráľovský titul a zaradila sa medzi najsledovanejšie páry planéty.

zväčšiť Herečka Meg Bellamy ako Kate Middleton a herec... Foto: NETFLIX
Meg Bellamy ako Kate Middleton a herec Ed McVey, ktorý stvárnil princa Williama Herečka Meg Bellamy ako Kate Middleton a herec Ed McVey, ktorý stvárnil princa Williama na zábere zo šiestej série seriálu Koruna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Kate Middleton #netflix #koruna #princezná Kate

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....