Petra a Jožka ako hviezdy! Ich luxusný karavan pre šou Pečie celé Slovensko je top, nahliadnite do jeho vnútra

Nielen porotkyne sladkej šou, ale aj moderátori a najmä noví súťažiaci už stoja pred kamerami tretej série Pečie celé Slovensko. Tá sa k divákom dostane o pár mesiacov, na jeseň 2023.

03.05.2023 00:00
debata

Do šou sa prihlásilo množstvo súťažiacich a výber finálovej dvanástky dal dvojici porotkýň, Petre Tóthovej a Jožke Zaukolcovej, poriadne zabrať.

zväčšiť V tretej sérii šou Pečie celé Slovensko budú... Foto: RTVS
Pečie celé Slovensko III V tretej sérii šou Pečie celé Slovensko budú zručnosti súťažiacich opäť hodnotiť porotkyne Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.

„Prihlásilo sa okolo 250 ľudí a 120 sme pozvali na osobný pohovor. Bolo to veľmi príjemných takmer 10 dní v Bratislave. Niektorí doniesli fantastické výrobky a bolo príjemné sledovať, že vedia prečo tam idú a čo chcú dosiahnuť. Bolo veľmi náročné vyskladať finálovú dvanástku,“ priznala Jožka. "Každý rok ma súťažiaci prekvapujú. Slováci sú na jednej strane konzervatívni a na druhej veľmi konzervatívni. Mne sa veľmi páčilo, keď priniesli niečo, čo som nepoznala, z ich kultúrneho dedičstva. Niečo z ich kraja, regiónu,“ dodáva porotkyňa Petra. Záujemcov o účasť v šou každým rokom stúpa. "Tým, že diváci vidia, že šou Pečie celé Slovensko je príjemný formát, kde sa nikto nemusí báť, že by ho ktokoľvek zhadzoval pred kamerami, prihlási sa čoraz viac amatérskych pekárov. Ľudia sa hlásia v presvedčení, že sa môžu niečo naučiť, navyše, je to pre nich zážitok na celý život,“ dodala Tóthová.

Natáčanie tretej série šou Pečie celé Slovensko odštartovalo v areáli kaštieľa Theresia Chateau v Bernolákove. O moderátorov aj porotkyne je v tretej sérii prvotriedne postarané. Aby si mali počas náročného natáčania kde odpočinúť, produkcia im zabezpečila luxusné karavany priamo v areáli kaštieľa (video nižšie).

Video
Zdroj: RTVS

"Boli sme s Petrou obidve v šoku, je vnútri úžasný. Už vieme, kde sa môžeme zložiť, kde môžeme sedieť a oddychovať a cítime sa naozaj ako hviezdy,“ priznala Jožka Zaukolcová. "Ja som mala slzy na krajíčku a strašne som sa tešila. Je to úžasné, že takto na nás myslia. Len sa bojím, že nás tam zavrú a už nás nepustia,“ smeje sa Petra Tóthová.

Diváci sa už na jeseň môžu tešiť na 11 súťažných epizód, ako aj vianočný špeciál, v ktorom svoje pekárske umenie predvedú známe tváre.

Lucka Čítajte viac Zavesila účtovníctvo na klinec? Splnila si už Lucka, víťazka Pečie celé Slovensko, sny o cukrárskom remesle?

Obľúbená šou RTVS Pečie celé Slovensko v decembri našla v poradí druhého držiteľa titulu „amatérsky majster pekár/pekárka“, vybojovala si ho Lucka Gyenesová z Nových Zámkov. Víťazom prvej série sladkej šou sa stal Miňo Macuľa z Bratislavy. Miňo po zisku titulu majster pekár zostal v sladkej brandži, dokonca v šou Pečie celé Slovensko. V druhej sérii sa stal pravou rukou odbornej garantky programu, cukrárky Natache Pacal, ktorá má okrem iného pod palcom aj jednotlivé výzvy v šou. „Áno, zostanem v šou aj naďalej, budem v tejto pozícii súčasťou tretej série,“ oznámil pred časom.

Finalisti Pečie celé Slovensko upiekli aj...
Treťou sériou šou Pečie celé Slovensko bude...
+12V tretej sérii šou Pečie celé Slovensko budú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...