Posledné hodiny vládnutia Jána Koleníka! Komu odovzdá titul kráľa parketu Let's Dance? Hlasujte

Len niekoľko hodín nás delí od finále tanečnej šou Let's Dance, v ktorej sme 9 týždňov sledovali pokroky súťažiacich, známych tvárí po boku profesionálnych tanečníkov.

07.05.2023 00:00
koleník, let´s dance, Foto:
Víťazom 7. série tanečnej šou bol Ján Koleník s jeho tanečnou partnerkou Vandou Polákovou.
debata

Z jedenástky párov sa do finále pretancovali tri – Janka Kovalčiková a Vilém Šír, Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec, Vratko Sirági a Anna Riebauerová. Vo finále 8. série si tak zatancuje náhradník – moderátor Telerána Vratko Sirági. V treťom kole šou nahradil zranenú speváčku Máriu Čírovú. Už po jeho veľkej premiére na parkete po boku Anny Riebauerovej bolo jasné, že „druhé husle“ na parkete hrať rozhodne nebude, čo potvrdili aj slová porotcov po jeho prvom tanci.

Jana Kovalčiková a Vilém Šír v 8. kole Let's...
Jana Kovalčiková a Vilém Šír  počas 1. kola...
+9Jana Kovalčiková a Vilém Šír  v 5. kole  Let's...

V 7. sérii bol herec Ján Koleník označovaný za favorita od začiatku do konca šou. Vo veľkom finále porazil súperov – Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú a Adama Bardyho, následne sa tešil z víťazstva po boku Vandy Polákovej. Ako kráľ parketu prijal ponuku na hodnotenie súťažiacich v aktuálnej sérii a stal sa z neho porotca-nováčik. Práve pre fakt, že súťaž mal ešte čerstvo v pamäti, pristupoval k výkonom súťažiacich s veľkým rešpektom. Na drinu počas tréningov si dobre spomínal. "Účinkovanie v tejto šou je pre tanečníkov ‚full-time‘ džob, viem, akú drinu to obnáša, súťažiaci musia podať výkony a sú za ne hodnotení,“ opísal pre Pravdu.

Let's Dance Čítajte viac Teraz diktuje porota! Vo finále Let's Dance chce od súťažiacich tieto tance

Svoj poctivo vybojovaný titul tak už o pár hodín odovzdá ďalšiemu v podarí. Kto to bude? Ak máte medzi finálovou trojicou favorita, pošlite mu hlas!

Pozrite si celý rozhovor s porotcom Jánom Koleníkom pred štartom šou pre TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #šou Let's Dance

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...