Let's Dance pozná kráľa a kráľovnú! Na burácanie ich fanúšikov sa konkurenti nechytali

Urputný boj o víťaza ôsmej série tanečnej šou Let's Dance sa v nedeľu večer skončil. Ján Koleník posunul svoje "žezlo" ďalej, putovalo do rúk herečky Janky Kovalčikovej, ktorá si ho vybojovala s Vilémom Šírom.

08.05.2023 02:20
debata (7)

Víťazi za sebou nechali herečku Gabrielu Marcinkovú s Matyášom Adamcom, ktorí skončili ako druhí. Moderátorovi z Telerána Vratkovi Sirágimu s partnerkou Annou Riebauerovou zostala tretia priečka.

Pozrite sa na tie bicáky, teší sa kráľovná parketu Let's Dance Jana Kovalčiková – tu je rozhovor tesne po skončení šou

Video

Bratislavská Incheba sa pred veľkým finále začala hosťami zapĺňať už od siedmej večer. Svojich favoritov prišlo podporiť mnoho známych tvárí, medzi ktorými sa nedali prehliadnuť Kristína Svarinská, Zlatica Puškárová, Michal Kovačič, Miro Jaroš, Ada Straková či Simona Krainová. Slávna česká modelka prezradila, že do Bratislavy dorazila len na otočku, aby v hľadisku fandila svojmu favoritovi, Vilémovi Šírovi.

Pozrite sa na červený koberec finále Let's Dance

Video

Bol to práve víťazný pár, ktorý sa v bratislavskej Inchebe tešil počas finálového večera najväčšej podpore, fanúšikovia skandovali mená „Janka a Vildo“ s poriadnym nadšením po každom ich vystúpení. Po napínavých okamihoch vyhlásenia víťaza tak Inchebou ich mená doslova burácali. Ako po skončení šou Vilém Šír prezradil, v hľadisku boli aj jeho priatelia z Love Islandu, šou, v ktorej tanečník v minulosti súťažil. Nielen fanúšikovia sa v nedeľu postarali o strhujúcu atmosféru posledného večera, okrem tancov dominovali aj dojímavé vyznania z úst tanečných partnerov či porotcov.

Jana Kovalčiková a Vilém Šír Čítajte viac Čo sa dialo po finále? Kráľovná Let's Dance sa chválila 'bicákmi', Marcinkovú ohromila Šebová a Sirági? Pokukuje po...

Radosť z víťazstva sympatickej herečky si vychutnali aj televízni diváci, následne si už pocity šťatsia užívala spolu so svojimi blízkymi a s tanečným partnerom. Únava ju neprevalcovala a do postele sa nechystala, ako povedala v rozhovore pre TV Pravda. „Mám v sebe ešte toľko endorfínov, že sa tu ešte chvíľu zdržíme, postískame, pochválime sa a vyhodnotíme všetky naše dojmy. A oslava? Tá určite bude aj s tortou,“ dodal Šír.

Janka Kovalčiková a Vilém Šír počas finále.
Janka Kovalčiková a Vilém Šír počas finále.
+23Vratko Sirági a Anna Riebauerová počas finále.

Kráľovnú parketu teší fakt, že vďaka tanečnej šou je v životnej top forme, čo sa týka jej kondície. „Pozrite sa na tie bicáky,“ zasmiala sa do kamery a dodala: „Ja som chodila behať, plávať, cvičila som jogu, ale tanec je celkom iná forma pohybu.“ Práve vďaka tancu, ktorý sa podpísal pod herečkinu skvelú postavu, sa dočkala mnohých komplimentov. „Veľa ľudí mi povedalo, že som sa stala ženskejšou, z kola na kolo mi kolegovia z divadla hovorili, že moje tance sú dospelejšie. Vždy som bola považovaná za také dievčatko a ak sa mi podarilo stať sa v 32 rokoch vďaka tejto šou ženou, som veľmi rada.“ Celý rozhovor s kráľom a kráľovnou parketu pre TV Pravda si pozrite vyššie.

zväčšiť Víťazná trofej 8. série Let's Dance... Foto: Pravda
Kovalčiková Víťazná trofej 8. série Let's Dance putovala do rúk herečky Janky Kovalčikovej, ktorá si ho vybojovala s Vilémom Šírom.
Jana Kovalčiková a Vilém Šír ako víťazný pár 8....
Jana Kovalčiková a Vilém Šír počas 4. kola...
+15Jana Kovalčiková a Vilém Šír  v 5. kole  Let's...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Kovalčiková #Let's Dance

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...