Mal som to byť ja, prezradil o slávnej úlohe Bena Afflecka jeho hollywoodsky kolega. Otázka znie, ukázal by aj...

Pre herca Bena Afflecka je to jedna z úloh, za ktorú ho pochválili kritici aj diváci. Mnohí však netušili, že v úlohe hlavného hrdinu krimidrámy Stratené dievča sa mal objaviť niekto iný.

20.06.2023 12:00
Jon Hamm Foto: ,
Herec Jon Hamm na archívnom zábere.
debata

Tým hercom mal byť Američan Jon Hamm, naposledy ho diváci mohli vidieť napríklad v pokračovaní projektu Top Gun: Maverick. Päťdesiatdvaročný Hamm prezradil v nedávnom rozhovore v šou Watch What Happens Live, že sa s ním počítalo na rolu muža, ktorý je podozrivý z vraždy vlastnej manželky, do poslednej chvíle.

Theo James Čítajte viac Affleck, Pine či Hemsworth! 12 hercov, ktorí šli pred kamerou donaha - kto ukázal pravú a kto prirobenú pýchu?

„Mal som to byť ja, ale pokračovali sme s nakrúcaním príbehov Dona Drapera,“ vysvetlil Hamm, odkazujúc na azda svoju najslávnejšiu rolu – postavu Dona Drapera v seriáli Mad Men. Ten sa nakrúcal s obrovským úspechom v rokoch 2007 až 2015 a Jon v ňom stvárňoval hlavnú rolu.

Herec Chris Hemsworth sa donaha vyzliekol...
Herec Paul Mescal sa v seriáli Normal People...
+10Herec Eric Dane sa vyzliekol donaha v...

Pre nakrúcanie záverečnej série však napokon prišiel o rolu v trilleri Davida Finchera, ktorý sa dokonca dočkal niekoľkých oscarových nominácií.

zväčšiť Herec a režisér Ben Affleck je vyznavačom... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Ben Affleck Herec a režisér Ben Affleck je vyznavačom tradičnej oblekovej klasiky. Tmavomodrá farba je jeho stávkou na istotu.

Jeho odhalenie sprevádzali aj humorné komentáre na internete. V jednej zo záverečných scén filmu sa totiž objaví Ben Affleck nahý v sprche a na stotinu sekundu ho kamera zachytáva v Adamovom rúchu. Táto scéna vyvolala rozruch medzi fanúšikmi, ktorí poukazovali na to, že hollywoodsky herec má „ukážkovú výbavu“.

Herec James Marsden. Čítajte viac V smokingu je fešák, ale ešte väčší bez neho: Marsdenovi ťahá na 50, formu v plavkách má TOP

Podobné sa však už roky rozpráva aj o Hammovi. Dokonca v minulosti existovali stránky, ktoré sa venovali jeho paparazzovským záberom. Hamm totiž vraj najradšej chodí bez spodnej bielizne a na množstve záberov vidieť aj pod nohavicami či šortkami obrysy jeho mužstva. Hollywoodsky herec však o tejto téme neznáša diskutovať. Ktohovie, čo si pomyslel, keď zistil, že filmový svet mohol v Adamovom rúchu vidieť práve jeho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Ben Affleck #rola #Jon Hamm #Stratené dievča

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....