Pociskovej novinka fanúšikov poriadne rozladila. Svojej hviezdy sa vzdávajú ťažko

Seriál Nemocnica sa síce k divákom dostane počas jesene, ale jedna z jeho hlavných hviezd, Nela Pocisková, už osudy lekárky Rebeky Vargovej pred kamerami nerozohrá.

17.07.2023 10:53
Nela pocisková Foto:
Nela Pocisková ako Rebeka v seriáli Nemocnica.
debata

S úlohou lekárky totiž po troch rokoch končí, mieri do nového projektu televízie JOJ. Divákmi zbožňovaná Pocisková sa so svojou úlohou rozlúčila aj na Instagrame a zverejnila niekoľko záberov.

Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová.
Hlavným ťahúňom v seriálovej tvorbe je novinka...
+4Nela Pocisková ako Rebeka v seriáli Nemocnica.

„Rebeka sa lúči, tri roky v Nemocnici, toľko skvelých bytostí, kolegov a umelcov ktorých som spoznala, toľko zážitkov, toľko emócií, toľko spomienok mi ostane… Som veľmi vďačná, a ďakujem za túto skvelú jazdu, moja postava končí pretože sa chystám na nový projekt, Nemocnica však stále pokračuje a ja si vážim všetky správy, ktoré mi od vás prišli.“ Pocisková mieri do novinky s názvom Ranč od kreatívnej producentky Danice Hričovej, ktorá stojí aj za Nemocnicou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pociskova.nela

Fanúšikov seriálovej Rebeky tak správa naozaj rozladila, keďže pod vyjadrením herečky sa množili vety, ktoré sa niesli v podobnom znení: „Rebeka nám bude veľmi chýbať“. Podaktorí však vo vyjadreniach pritvrdili a píšu, že so sledovaním seriálu po odchode Pociskovej jednoducho prestanú.

seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Noël Czuczor, Čítajte viac Jojkárska Nemocnica sa rozpadá: Diváci sa musia zmieriť, že viac neuvidia hlavnú postavu

Nemocnicu však posilnia noví herci, tvorcovia pripravili pútavú „rozbušku“. Zrušili oblastnú kliniku a do Nemocnice sv. Martina z nej mieri niekoľko veľmi výrazných lekárov a jedna sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti alebo ich rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Nových lekárov z oblastnej kliniky stvárnia herci: Juraj Loj, Ľuboš Kostelný, Róbert Jakab a Barbora Švidraňová.

zväčšiť Zľava: Juraj Loj, Barbora Švidraňová a Ľuboš... Foto: JOJ
juraj Loj Zľava: Juraj Loj, Barbora Švidraňová a Ľuboš Kostelný v seriáli Nemocnica.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Pocisková #seriál Nemocnica

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...