Párty, na ktorú chce vstupenku každý! Klub plný vášne, mechanický býk a zvodné rytmy - takto sa nakrúcal nový klip Adonxsa

Už niekoľko dní si môžu fanúšikovia pozrieť novinku - videoklip k singlu No Common Measure od slovenského speváka Adama Pavlovčina, známejšieho ako Adonxs.

02.08.2023 09:00
No Common Measure, Adonxs alias Adam Pavlovčin Foto:
Záber z videoklipu ku skladbe No Common Measure, ktorú naspieval Adonxs alias Adam Pavlovčin. Na snímke spevák Adonxs.
debata

Skladba sa objavila v rádiovom éteri, ale určite rovnako pútavá bude pre nadšencov hudby Adama Pavlovčina aj jej vizuálna podoba. V novom videoklipe, ktorý sa nakrúcal napríklad v priestoroch luxusného pražského hotela, sa objavujú talentovaní perfomeri.

Spevák Adam Pavlovčin. Čítajte viac Byť angažovaný môžem aj tým, že ľudia vidia, s kým a ako žijem, vraví Adam Pavlovčin

Adonxs sa spojil napríklad so slovenskou modelkou Liberty Blake Simon, tanečníkom Shaquilleom Brushom, vogue-performerkou Kristinou Tukan či adult performerom PigBoyom.

Záber z videoklipu ku skladbe No Common...
Záber z videoklipu ku skladbe No Common...
+18Záber z videoklipu ku skladbe No Common...

Všetci sa stretávajú v priestoroch štýlového nočného klubu, aby spoločne oslávili tanec, rytmus, ale aj radosť z umeleckého vyjadrenia. Aj samotnú skladbu sa Pavlovčin rozhodol venovať všetkým umelcom a performerom, ktorí ho ovplyvnili a formovali na jeho vlastnej umeleckej ceste.

Talentovaný víťaz súťaže Superstar by sa už čoskoro mal objaviť aj ako účinkujúci na hudobnom festivale Sziget, ktorý sa koná v Budapešti. Nižšie si môžete pozrieť rozhovor s Adamom, ktorý vznikol v rámci relácie Ide o nás. V galérii nájdete exkluzívne zábery z nakrúcania klipu No Common Measure, pod ktorým je podpísaný režisér Ruy Okamura.

Video
Adonxs: Byť angažovaný môžem aj tým, že ľudia vidia, s kým idem na večeru a ako žijem / Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Adam Pavlovčin #Adonxs

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...