Romantika z Čiech s krásnou Emmou Smetana. Spojila sily aj s Richardom Müllerom

Na jeseň sa môžu na romantickú novinku Eliška a Damián tešiť slovenskí diváci, ktorým ju prinesie televízny kanál Prima PLUS.

06.08.2023 00:00
Prima Eliska a Damian  2 Foto:
Robert Urban a Emma Smetana v seriáli Eliška a Damián.
debata

Láska neprenáša len hory, ale aj čas. To si povedali tvorcovia nového romantického seriálu, ktorý bude síce trochu rozprávkou, ale zároveň aj unikátnym výpravným pohľadom na to, čo prináša život naprieč stáročiami.

A kým na seriál Eliška a Damián si ešte niekoľko týždňov musíme počkať, titulná skladba k seriálu je už dnes známa. Skladba so svojimi podmanivými romantickými tónmi pritom vytvára aj atmosféru plnú kontrastov, ktoré prinesie aj samotný seriál.

V titulnej skladbe, ktorá nesie názov Tahle jedna vteřina, sa popri jej autorke a zároveň predstaviteľke hlavnej postavy Elišky – Emme Smetane predstavila aj nečakaná slovenská spevácka hviezda. Jedinečný hlas Richarda Müllera do tejto hudobnej prietrže emócií až neuveriteľne pasuje a text Emminho životného partnera Jordana Haja je tou správnou pozvánkou ku sledovaniu seriálu Eliška a Damián.

Emma a Jordan prišli so svojou skladbou do Bratislavy za nikým iným, než Richardom Müllerom. Pieseň spolu nielen nahrali, ale pripravili aj spoločný videoklip. Ten sa nakrúcal v jednom z klubov na bratislavských Palisádach. „Som veľmi spokojný ako s pesničkou, ktorá je podľa mňa skvelá, tak aj s videoklipom,“ zhodnotil Richard Müller, ktorý prezradil, že zo zvedavosti sa rád pozrie aj na samotný seriál Eliška a Damián.

Seriál, ktorý diváci na Slovensku už čoskoro uvidia na kanáli Prima PLUS, prináša príbeh Elišky, ktorú hrá Emma Smetana. Tá žije v súčasnosti a postarať sa musí o zdedenú firmu. Damián, ktorého stvárňuje úspešný herec Robert Urban, naopak prichádza z roku 1758. Vďaka náhode vznikne elixír, s ktorým začína Damián cestovať časom a jeho cesty sa čím ďalej tým viac začínajú pretínať so životnou cestou Elišky. A aj keď by to málokto očakával, medzi hlavnými hrdinami začnú vznikať vzájomné sympatie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Smetana #Eliška a Damián

+ Zabudnite na ideál krásy, mali by ste sa vo svojom tele cítiť vždy krásne.
Pokúste sa veci do práce vybaviť čo...

+ Zdravý životný štýl vás nabije energiou a šťastím.
Robte maximum čo sa dá, nebuďte lenivý urobiť nevyhnutné....