Jej krása oslnila svet, nahú ju vykúpili za pár dní: Oslavuje 60 a vraj nechce žiadnu plastiku, jednu operáciu ľutuje

V zozname slávnych európskych herečiek má nepochybne svoje pevné miesto. Aj krásnych. Francúzska filmová hviezda Emmanuelle Beárt oslavuje okrúhle narodeniny. Číslo znie priam neuveriteľne.

14.08.2023 00:00
Emmanuelle Béart Foto:
Herečka Emmanuelle Béart na zábere z roku 2003.
debata (4)

Rodáčka z francúzskeho Gassinu sa narodila 14. augusta 1963 a v pondelok sa tak pridá do klubu šesťdesiatnikov. Aj nedávne zábery Beártovej, keď sa takmer nenalíčená a s tmavými okuliarmi objavila na pohrebe speváčky a herečky Jane Birkinovej, však naznačujú jedno. Mení sa naozaj s gráciou a stále patrí medzi najpríťažlivejšie hviezdy svojej generácie.

Isabelle Adjani Čítajte viac Jedna z najkrajších francúzskych herečiek odmieta zostarnúť. Výsledok? 68-ročnej Adjaniovej by ste hádali... aj o 30 rokov menej

Talentovaná Beárt začala svoju kariéru už ako 13-ročná, no zlom prišiel až s filmami v polovici 80-tych rokov. V roku 1987 získala prvú sošku Cézar za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Už v tom čase sa však z Beártovej stával aj nový idol krásy a sexsymbol Francúzska.

Herečka Emmanuelle Beart na zábere z decembra...
Herečka Emmanuelle Beárt vo filme L'ENFER z...
+11Herečka Emmanuelle Béart na zábere z festivalu...

Kráska s plachými očami, plnšími perami a neposednými prameňmi plavých vlasov bola často prirovnávaná k novej Brigitte Bardotovej, čo sama veľmi nemala rada. Pozícii sexsymbolu sa však nebránila. Okrem iného sa objavila nahá v roku 2003 pred objektívom v módnom magazíne ELLE a pripísala si na svoju adresu doteraz neprekonaný rekord. Celý náklad v počte 550-tisíc kusov sa vypredal za tri dni.

zväčšiť Francúzska herečka Emmanuelle Beart a jej... Foto: SITA/AP, Thomas Padilla
France Obit Jane Birkin Francúzska herečka Emmanuelle Beart a jej manžel Frederic Chaudier prichádzajú na pohreb Jane Birkinovej.

Beárt, ktorú mohli diváci vidieť aj v hollywoodskych snímkach Mission: Impossible či Don Juan, sa už dávnejšie vyslovila proti plastickej chirurgii. Paradoxne je však výsledkom jednej operácie aj azda najslávnejší poznávací znak herečky – plné pery. Tie si nechala upraviť ešte v 90-tych rokoch, no ako následne uviedla v rozhovore pre periodikum Le Monde, toto rozhodnutie oľutovala.

zväčšiť Herečka Emmanuelle Béart na zábere z roku 2000. Foto: SHUTTERSTOCK
beart2000a Herečka Emmanuelle Béart na zábere z roku 2000.

V rozhovore v roku 2012 vysvetlila, že nie je fanúšička plastík a snaží sa im vyhýbať. Odvtedy uplynulo 11 rokov a zdá sa, že Beárt sa snaží držať svoje slovo. Viac záberov slávnej herečky si pozrite v galérii. Nižšie nájdete aj galériu najkrajších francúzskych hviezd všetkých čias.

Sophie Marceau v roku 1999 v snímke Jeden svet...
Aj francúzska herečka a speváčka Vanessa...
+48Francúzska herečka Lea Seydoux v kreácii Louis...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nahá #Francúzsko #plastická operácia #pery #jubileá hviezd #Emmanuelle Beárt

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...