Veronika Žilková: Baví ma jazdiť s upratovacím vozíkom

Obľúbená česká hviezda Veronika Žilková ako nová posila českého seriálu ZOO.

21.08.2023 00:00
Veronika Žilková Foto:
Veronika Žilková v seriáli ZOO.
debata

Český seriál ZOO sa už 29. augusta vráti na televízne obrazovky s ďalšími premiérovými epizódami. Obľúbených hrdinov v nových častiach doplnia aj nové postavy, ktoré ovplyvnia príbehy v ZOO. A tvorcovia aj tentokrát vsadili na hviezdne herecké obsadenie.

Do zoo nastúpi Petra Hubáčková v podaní Veroniky Žilkovej ako nová upratovačka, a pritom by mohla robiť oveľa lepšiu prácu. Je kvalifikovanejšia, ale aj tak chodí s vedrom a vytiera podlahu. "Idem do ZOO a nesiem si so sebou tajomstvo, ktoré zatiaľ vie len scenárista a ja. Pred divákmi ho necháme ešte ukryté. Začnem tam pracovať z jediného dôvodu, pretože sa chcem dostať k niekomu, s kým ma spája minulosť. Upratovačku som ešte nikdy nehrala a veľmi ma baví jazdiť s tým vozíkom a upratovacími potrebami. Petra pôsobí veľmi nenápadne, nechce na seba upozorňovať, je to trošku taká detektívka. Chce zapadnúť, aby mohla ten svoj detektívny plán uskutočniť,“ naznačuje svoj príbeh Veronika Žilková.

Tá sa v seriáli ZOO tešila na kolegov, a hlavne na Michelu Pecháčkovú ako Sid. "Bola som nadšená, pretože keď sme hľadali do muzikálu Okno mojej lásky hlavnú predstaviteľku, tak som v seriáli ZOO zazrela Míšu Pecháčkovú, a pozvali sme ju vďaka tomu na konkurz. Je to môj kôň, ktorého som priviedla do divadla, a som potešená, že som dostala šancu stretnúť sa s ňou pred kamerou. Kruh sa pekne uzavrel,“ doplnila Žilková.

Premiérové epizódy seriálu ZOO štartujú na kanáli Prima PLUS na Slovensku už 29. augusta o 21:20.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Žilková

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...