Hovorili, že som arogantná, keď som povedala nie, priznala Ivana Chýlková. Rokmi sa už naučila...

Hrá manželku bývalého premiéra v novom seriáli Víťaz. Najmä kvôli nemu sme sa stretli pred pár dňami v Bratislave s českou herečkou Ivanou Chýlkovou.

06.09.2023 00:00
debata
Môžem si dupať, ale ja nechcem, vraví Ivana Chýlková o hraní
Video
Zdroj: Zhováral sa: Zdeno Gáfrik, Videozáznam: SkyShowtime

Novinka z produkcie SkyShowtime sa pozerá do politického prostredia, ale neobchádza ani rodinu a väzby ľudí v nej či to, čo sa môže stať, ak jeden z partnerov dlhé roky absentuje. Česká herečka, ktorá stvárnila Sašu Hudákovú, manželku expremiéra Viktora Hudáka v podaní Adyho Hajdu, si spoluprácu s ním veľmi pochvaľovala.

Jan Hřebejk Čítajte viac Režisér Hřebejk o seriáli Víťaz: Náš premiér je egocentrik a narcista ako mnohí špičkoví politici, no divákov pobaví

Pri politickej téme sa nedalo obísť ani to, či sama má politické ambície alebo sleduje politické dianie. „Pre mňa je politika niečím nezrozumiteľný svet, niečím je proti mojej prirodzenosti. Sú mi cudzie rôzne kľučky a stratégie. Keď som prišla do Prahy alebo keď som začala niečo nakrúcať a hrať, žiadali ma o rozhovor a ja som povedala: Nie, ďakujem, teraz nie. Hovorili o mne, že som veľmi arogantná a pritom som sama mala opačný pocit. Že som veľmi slušná, že tomu človeku šetrím čas,“ prezradila v exkluzívnom rozhovore pre Pravdu. Medzitým sa už niečo naučila. Do politiky si však predstaviť ísť nevie.

zväčšiť Herečka Ivana Chýlková predstavila v Bratislave... Foto: SkyShowtime
Ivana Chýlková Herečka Ivana Chýlková predstavila v Bratislave seriál Víťaz. Pravda s ňou urobila exkluzívny rozhovor.

Okrem nej prišla v našom rozhovore reč aj na tanec a účinkovanie v Stardance, fenomén seriálu Osada a vlastný vzťah Chýlkovej ku chalupárčeniu, ale „naťukli“ sme aj tému umelej inteligencie či schopnosti vedieť si stanoviť vlastné priority. To všetko si môžete pozrieť vo videorozhovore vyššie.

Herečka Ivana Chýlková na zábere zo seriálu...
Herecký pár Ivana Chýlková a Jan Kraus na...
+15Zľava: Eva Adamczyková, Marek Adamczyk, Ivana...

Vo štvrtok (7. septembra 2023) v printovej prílohe denníka Pravda, v Pravda Magazíne, nájdete celý rozhovor s herečkou Ivanou Chýlkovou aj v písanej podobe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #rodina #Politika #osada #tanec #víťaz #vzťahy #StarDance #Ivana Chýlková

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...