Takto sa vám zbožňovaný Koleník páčiť nebude, ide z neho hrôza. Pozrite sa

Celkom iná tvár Jána Koleníka! V Dunaji z neho ide hrôza, obľúbeného herca takto veru často nevidieť. Obnoví sa milostný trojuholník z predošlých sérií?

28.09.2023 11:00
debata

Koleník ako Walter Klaus, zničený smrťou malého syna, utápa svoj žiaľ v alkohole aj nenávisti. Diváci seriálového hitu Dunaj, k vašim službám, tak s napätím sledujú dejovú líniu, ktorá sa odohráva medzi ním a Helgou, ktorú stvárňuje Jana Majeská. Keďže po smrti syna, ktorý zomrel na záškrt, obviňuje svoje okolie a manžela zvlášť, napätie vládnuce vo vile Koleník, čoby Klaus, zapíja v kabarete.

A práve tu, výrazne posilnený alkoholom, si spomenie na svoju milenku, Evu Dušekovú (Petra Dubayová). Pohľad na prázdne pódium, na ktorom ju ešte pred časom obdivoval, ho rozzúri a jeho zlosť okamžite pocíti kabaretierka v podaní herečky Lucie Siposovej. Tá dostane jasnú výzvu – okamžite privolať späť jeho niekdajšiu milenku (video vyššie).

zväčšiť Koleník ako Walter Klaus a jeho manželka Helga... Foto: Markíza
Dunaj k vasim sluzbam 1 Koleník ako Walter Klaus a jeho manželka Helga v podaní Jany Majeskej.

Výrazná Dubayová stvárňuje v seriáli Dunaj, k vašim službám rolu spomínanej Evy Dušekovej, ambicióznej mladej ženy, ktorá sa najskôr zamestná ako predavačka, jej snom je však spevácka kariéra. Ku kráse a talentu dostala do vienka aj značný temperament, ktorý pomotá hlavu nejednému mužovi. Vzťah s Klausom bol v aktuálnej tretej sérii už minulosťou. Ako sa ich línia vyvinie teraz? Skončí opäť v náručí nemeckého vojenského pridelenca Waltera Klausa?

Nikodým ako nacistický dôstojník v Dunaji: Bol som poriadne nervózny
Video
Petra Dubayová ako Eva v seriáli Dunaj, k vašim...
Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
+5Ján Koleník a Jana Majeská v seriáli Dunaj, k...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dunaj #Jana Majeská #Ján Koleník #k vašim službám

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...