Pretty Woman pre Svarinskú! A čo pre jej kolegyňu z Dunaja? Asterix a Obelix

Mnohí z nás majú svoje filmové stálice, ku ktorým sa vracajú so železnou pravidelnosťou a to aj napriek tomu, že poznajú takmer všetky dialógy spamäti a v deji ich už nemôže nič prekvapiť.

04.10.2023 00:00
svarinská koláž Foto:
Kristínu Svarinskú očarila Julia Roberts ako Pretty Woman už pred rokmi.
debata

Filmových hrdinov a hrdinky, svojich „rozveselovačov“ majú aj známe tváre. Herečka Petra Dubayová, ktorej osudy čoby Evy Dušekovej aktuálne diváci sledujú v hite Dunaj, k vašim službám, si zamilovala hrdinov francúzskej komédie Asterix a Obelix: Misia Kleopatra z roku 2002 a považuje ju za svoj „rozveselovač“.

Video

„K tomuto filmu ma priviedol môj priateľ, ktorý ho miluje,“ prezradila herečka a dodala, že na prvé vzhliadnutie ju rozhodne neočaril. „Až keď som ho videla druhý či tretí raz, tak som sa nevedela prestať smiať.“

Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Zdena Studenková v seriáli Dunaj, k vašim...
+20Kristína Svarinská v seriáli Dunaj, k vašim...

Film, ktorý pozná naspamäť, má aj herečka Kristína Svarinská. „Ja milujem Pretty Woman, pozerám ho odmalička, je to srdcovka.“ Samozrejme, ako dodáva, veľkú zásluhu na tom má aj jeho hlavná predstaviteľka, Julia Roberts. „Ona je vždy veľmi autentická a prirodzená a ten jej nenapodobiteľný úsmev…“ Ale nie je to len známa romantická snímka Pretty Woman (1990), ktorú Svarinská môže pozerať stále dookola. Spomenula aj slávny český film, ktorí určite milujú aj mnohí Slováci – viac vo videu vyššie!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #Pretty Woman

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...