Ako vyzerala Tori Spelling bez jedinej plastiky? Na výročie seriálu Beverly Hills 90210 zverejnila záber, na ktorom má 15

4. októbra 1990 v USA odvysielali prvú epizódu seriálu Beverly Hills 90210, ktorý sa napokon na obrazovke udržal dlhých desať rokov.

07.10.2023 00:00
tori spelling Foto:
Tori Spelling na zábere z leta 2023.
debata

Jeho hlavní predstavitelia sú dodnes známi po celom svete a v časoch najväčšej slávy seriálu si užívali enormnú popularitu. Jeho súčasťou boli herci ako Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Tori Spelling, Gabrielle Carteris, Luke Perry, Brian Austin Green, Douglas Emerson, Joe E. Tata a mnohí ďalší. Pri príležitosti odvysielania prvej epizódy si na svoju rolu a štart v seriáli zaspomínala Tori Spelling. Herečka v roku 2023 oslávila okrúhlu 50-ku.

Na Instagrame zverejnila fotografiu, ktorá vznikla v čase, kedy mala 15 rokov a ide o naozaj vzácny záber. Ako herečka prezrádza, išlo o jej prvé foto pre televíziu FOX urobenú pre postavu Donny Martinovej počas obdobia, kedy sa nakrúcala pilotná časť. Ako napísala, išlo o fotografiu, na ktorej ešte nemá preoperovaný nos, odfarbené vlasy a nevie, ako správne pózovať pred objektívom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Ako dodala, napriek tomu, že jej otec, slávny producent Aaron Spelling, bol pod seriálom podpísaný, musela absolvovať konkurz ako všetci ostatní herci. Ako dcéra producenta vedela, že musí dokázať svoju hodnotu ako herečka, aby sa na ňu ostatní nepozerali cez prsty.

Herečka Tori Spelling na zábere z roku 1990.
Herečka Tori Spelling v roku 1990.
+7Jennie Garth a Tori Spelling ako Kelly a Donna...

Predstaviteľku Donny Martinovej spája dodnes pevné priateľstvo s jej seriálovou kolegyňou, Kelly Taylorovou, čiže herečkou Jennie Garthovou – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tori Spelling #Beverly Hills 90210

+ Nezhoršujte si zbytočne situáciu a nemyslite negatívne.
Tvrdo pracujte, odmeny na seba nenechajú dlho čakať....

+ Pohyb na čerstvom vzduchu zlepší náladu a zdravie.
Nové príležitosti v práci prinesú očakávaný finančný príjem....