Som z cudzej krajiny... Zbytočné obavy krásnej Roškovej! StarDance zobrala útokom, Krajčo len tak-tak stačil s dychom

Slovensko-česká dvojica Rošková-Krajčo sa v úvodnom kole StarDance... když hvězdy tančí pochválila čačou. S akým bodovým úspechom?

16.10.2023 16:00
Richard Krajčo a Dominika Rošková Foto:
Richard Krajčo a Dominika Rošková a ich čača.
debata

Česi majú za sebou prvý večer obľúbenej šou StarDance, ktorá sa k nim dostala už v 12. sezóne. Na tanečný parket 99. časti sa počas víkendu postavila desiatka párov, ktorú tvoria známe športové, herecké či hudobné osobnosti a profesionálni tanečníci. Svoje choreografie tvorili už od júla.

Ivana Chýlková (herečka) a Ján Tománek
Josef Maršálek (cukrár) a Adriana Mašková.
+7Marek Adamczyk (herec) a Lenka Nora Návorková.

Tanečný program, ktorý sa na obrazovku Českej televízie dostal v roku 2006, sa teší obľube aj u slovenských divákov, mnohí milovníci tanca si ho nenechajú ujsť. Svoju výraznú rolu v tohtoročnom StarDance má aj slovenská tanečnica Dominika Rošková, ktorá je partnerkou herca a speváka Richarda Krajča. Slovenským divákom je dobre známa zo šou Let's Dance, pred kamerami súťaže televízie Markíza sa v ôsmej sérii predviedol po jej boku herec Richard Autner, v siedmej sérii Adam Bardy.

zväčšiť Prvý večer 12. série českého StarDance. Foto: Česká televize - Mikuláš Křepelka
Stardance Prvý večer 12. série českého StarDance.

Dvojica Rošková-Krajčo sa v úvodnom kole stala povestnou čerešničkou na torte, keďže so súťažným číslom 10 sa na parket dostala až ako posledná. Čakať na ich čaču sa však divákom rozhodne oplatilo, Rošková s Krajčom svojim výkonom u poroty zabodovali a dostali sa na prvé miesto v hodnotiacom rebríčku. O to sa delili s párom v zložení Eva Adamczyková s Jakubom Mazuchom – obe dvojice si svojimi choreografiami vytancovali 22 bodov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa StarDance (@stardancecz)

„Vy ste multitalent,“ polichotila výrazne zadýchanému Krajčovi po výkone na parkete porotkyňa Tatiana Drexler. „Choreografia výborná, na prvé kolo skvelé,“ dodala. Zdeněk Chlopčík mal síce výhradu k práci s pažami, čo sa speváka týkalo, ale napokon musel aj on priznať: „Vynikajúca čača, taká skutočná.“ Zo slov porotcov sa tešila aj Rošková, ktorá pred kamerami priznala isté obavy. „Mala som veľký rešpekt, keďže som z cudzej krajiny.“ V prvom kole však o svojich kvalitách trénerky presvedčila a do jubilejného, stého kola, mieri spolu s Krajčom z prvej pozície.

zväčšiť Richard Krajčo a Dominika Rošková dostali od... Foto: Česká televize - Mikuláš Křepelka
stardance Richard Krajčo a Dominika Rošková dostali od poroty za čaču 22 bodov. V porote sedia Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík.

Herec a spevák Richard Krajčo priznal, že na parket nastupoval s obavami: „Mal som strach z toho, že niečo pokazím. Teraz som samozrejme nadšený. Do budúcej soboty teda budeme musieť v skúšobni zamakať. Dominika je ale tvrdá a disciplinovaná trénerka, takže sa budem riadiť jej radami a uvidím, kam až ma v súťaži dotiahne.“ Naopak, na opačnom konci rebríčka sa ocitol známy český cukrár Josef Maršálek po boku Adriany Maškovej, dvojica si vybojovala 12 bodov.

Spomínané sté pokračovanie súťaže StarDance televízia odvysiela v sobotu, 21. októbra 2023. Do hľadiska prijali pozvanie osobnosti, ktoré sa zúčastnili uplynulých jedenástich ročníkov. V stej epizóde súťažiaci predvedú tango, sambu a valčík. V závere stého kola už jeden zo súťažných párov šou opustí.

zväčšiť Česi majú za sebou prvý večer obľúbenej šou... Foto: Česká televize - Mikuláš Křepelka
kostková Česi majú za sebou prvý večer obľúbenej šou StarDance - jej moderátori: Tereza Kostková a Marek Eben.

„Tohtoročná zostava súťažiacich je veľmi silná a plná prekvapení. Niekto vsádza na viac technických prvkov, niekto má viac entuziazmu,“ povedal moderátor Marek Eben. Tereza Kostková dodala: „V priebehu prvého prenosu som medzi jednotlivými pármi nezaznamenala vôbec žiadnu rivalitu. Všetci si aj mimo kamery fantasticky fandia, podporujú sa a navzájom si želajú úspech.“

Tanečnica Rošková spieva chvály na Richarda Krajča: Ak niečo nezvládne, je to o mne
Video
Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Krajčo #Dominika Rošková #StarDance... když hvězdy tančí

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...