Najslávnejší zaľúbenci zo StarDance nechýbali! Jubilejná 100. časť prilákala aj Kuchařovú, Šinkorovú či Babčákovú

Česká tanečná šou StarDance... když hvězdy tančí oslávila v sobotu večer jubilejný diel. K divákom sa v priamom prenose dostala už po stý raz.

22.10.2023 13:31
Jitka Čvančarová a Petr Čadek Foto:
Jitka Čvančarová a Petr Čadek na priamom prenose jubilejného 100. večera StarDance.
debata

Celý večer sa tak niesol aj v znamení spomienok na predošlé ročníky a takisto na hviezdy, ktoré si na parkete počas trvania programu zatancovali.

Úvodné vystúpenie tak oživil historicky prvý kráľ tanečného parketu StarDance, herec Roman Vojtek – vyskočil z narodeninovej torty. Počas večera si na parkete svoje pôsobenie v šou pripomenula aj herečka Anna Polívková. Dojatí moderátori šou, Tereza Kostková a Marek Eben v krátkosti pripomenuli, že na parkete sa od roku 2006, kedy sa šou k divákom dostala v prvej sérii, vystriedalo 108 celebrít, 64 profesionálnych tanečníkov a 16 porotcov.

Richard Krajčo (spevák a herec) a Dominika...
Iva Kubelková (moderátorka) a Martin Prágr  na...
+17Ivana Chýlková (herečka) a Ján Tománek na...

No hviezdy uplynulých ročníkov dostali priestor aj v dokrútkach, kedy prišli na tréning povzbudiť aktuálnych súťažiacich. Diváci tak v 100. časti videli moderátora Leoša Mareša, herečku Veroniku Khek Kubařovú, herca Pavla Kříža a mnohých ďalších.

zväčšiť Taťána Kuchařová  na priamom prenose... Foto: Česká televize - Mikuláš Křepelka
Taťána Kuchařová Taťána Kuchařová na priamom prenose jubilejného 100. večera StarDance.

Až štyridsať niekdajších účinkujúcich sa posadilo do hľadiska počas sobotného večera, aby si pozrelo výkony desiatky tanečných párov. V hľadisku a na červenom koberci sa tak objavili Monika Absolonová, Simona Babčáková, Leona Machálková, Barbora Poláková, Daniela Šinkorová, Taťána Kuchařová, Zdeněk Godla, Václav Vydra, Lukáš Pavlásek a ďalší. Nechýbal ani manželský pár Jitka Čvančarová a Petr Čadek, ktorý sa práve vďaka tejto šou zoznámil a v roku 2011 sa dvojica postavila pred oltár.

zväčšiť Barbora Poláková  na priamom prenose... Foto: Profimedia
poláková Barbora Poláková na priamom prenose jubilejného 100. večera StarDance.

Druhé kolo tanečnej šou sa nieslo v znamení troch tancov, páry predvádzali valčík, tango a sambu. Ako sa darilo slovenskej tanečníčke Dominike Roškovej, ktorej zverencom je spevák a herec Richard Krajčo? Na parket sa postavili ako prvý tanečný pár večera. Zatiaľ, čo v prvom kole sa dostali po bodovom hodnotení poroty na prvú priečku, v druhom kole ich tango porotu veľmi neohúrilo. Z úst Tatiany Drexler odznela kritika: „Pekná šou, ale nepodarilo sa vám držať postavenie počas tanga, chcela som vidieť viac párového tanca. Máte na viac,“ povedala smerom ku Krajčovi. V podobnom duchu tanec zhodnotil aj Zdeněk Chlopčík. Dvojica si tak vytancovala len 19 bodov. Najviac bodov si v druhom kole od poroty za čaču vyslúžil pár Darija Pavlovičová a Dominik Vodička, naopak, na opačnej strane rebríčka skončili dve dvojice – Josef Maršálek s Adrianou Maškovou a Vavrinec Hradilek s Katarínou Bartuněk Hrstkovou.

zväčšiť Richard Krajčo (spevák a herec) a Dominika... Foto: Česká televize - Mikuláš Křepelka
Richard Krajčo (spevák a herec) a Dominika Rošková Richard Krajčo (spevák a herec) a Dominika Rošková na priamom prenose jubilejného 100. večera StarDance.

V závere druhého kola sa už diváci museli rozlúčiť s prvým tanečným párom. Do rozstrelu sa dostal cukrár Josef Maršálek a herec David Prachař. Tanečnú šou napokon opustil práve 64-ročný Prachař, ktorý bol najstarším súťažiacim aktuálneho ročníka. Jeho tanečnou partnerkou bola Zuzana Dvořáková Šťastná. V poradí tretie súťažné kolo StarDance sa ponesie v znamení českých a slovenských hitov a k divákom sa nedostane tradične v sobotu, ale až v nedeľu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jitka Čvančarová #StarDance... když hvězdy tančí

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...