Šokujúci odchod v českom StarDance: Lúčil sa veľký favorit a s ním aj krásna Slovenka. Diváci podržali v hre...

Tak tomuto nemohli veriť ani mnohí diváci. V českej tanečnej šou StarDance sa lúčil jeden z jej favoritov. Aj jemu, ako minulý týždeň Ivane Chýlkovej, "zlomil väz" quickstep.

05.11.2023 07:45
Stardance Richard Krajčo Foto:
Spevák a herec Richard Krajčo na rozlúčku dáva bozk tanečnici Dominike Roškovej.
debata

Spevák a herec Richard Krajčo je z hry von. Sobotňajší tanečný večer a rozhodovanie trojčlennej poroty totiž rozhodli jasne. Jeho quickstep získal len 22 bodov a svojim kolegom, ale aj šanci na víťazstvo musel dať zbohom.

Ivana Chýlková a tanečník Jan Tománek Čítajte viac Rýchly koniec, nádeje spľasli: Chýlková opustila tanečnú šou. Parket ovládla krásna Kubelková, nad Slovenkou Roškovou plesá internet

Hoci najmenej bodov prisúdila porota inému páru – cukrárovi Josefovi Maršálkovi a jeho tanečnej partnerke. Diváci ich v hre podržali. Pri hodnotení poroty znovu žiarila česká snouboardistka Eva Adamczyková, tá dostala najvyšší počet bodov a dokonca prvú desiatku v tejto sérii.

Spevák a herec Richard Krajčo na rozlúčku dáva...
Najvyšší počet bodov získala snouboardistka Eva...
+13Herec Marek Adamczyk s tanečnicou Lenkou...

„Ja som si to naozaj veľmi užil. Musím odkázať všetkým, ktorí dostali tú ponuku, aby nerozmýšľali a šli do toho. Pretože zažijú niečo, čo by inak nezažili,“ komentoval po vyradení Krajčo pre portál Super.cz.

Richard Krajčo so slovenskou tanečnicou... Foto: Křepelka Mikuláš/Česká televize
Richard Krajčo so slovenskou tanečnicou Dominikou Roškovou Richard Krajčo so slovenskou tanečnicou Dominikou Roškovou dali zbohom šou StarDance.

„Proste to tak malo byť. Verím vo vyšší osud. Asi aj preto sme tu mali všetkých blízkych. Bolo to magicky symbolické. Maximálne sme si to užili a to, že už tu nemáme byť ďalej, tak to tak asi má byť,“ vysvetlila pred kamerou českého portálu tanečnica Dominika Rošková. Krajčo jej zložil poklonu, keď v rozlúčke uviedol, že hoci v šou končí, práve vďaka StarDance mu pribudol „do života jeden skvelý človek“.

Darija Pavlovičová Čítajte viac Zvŕta sa v StarDance, ale už čochvíľa sa predvedie ako Zubatá v novej Perinbabe! Jej poznávacím znamením sú bujné kučery, pozrite na tú premenu

Slovenku dobre poznajú aj diváci zo slovenskej šou Let's Dance, kde bola napríklad partnerkou Richarda Autnera či herca a modela Adama Bárdyho. „Kým na Slovensku je príprava kratšia, v Stardance máme niekoľko mesiacov a dopredu vieme aj skladby, na ktoré budeme tancovať. Zároveň som viac zakomponovaná v kreatívnom procese, pretože skladby si vyberám sama,“ vysvetlila pred pár mesiacmi pre TV Pravda Dominika Rošková. V rozhovore vtedy prezradila aj to, ako hodnotí tanečné kvality Čechov a Slovákov alebo aké plány má v Prahe. Viac si pozrite vo videu.

Dominika Rošková o slovenskom drajve v tanci
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #StarDance #Richard Krajčo #favorit #Dominika Rošková

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...