Premena Svarinskej vo filmovom kole Let's Dance bola úchvatná, ale keď zbadáte krásnu Češku ako Fionu v StarDance, nezatvoríte ústa

Takúto dokonalú premenu na filmovú postavu sme na tanečnom parkete už dlho nevideli, pozrite sa na herečku Dariju Pavlovičovú v českom StarDance.

19.11.2023 09:33
svarisnká koláž Foto:
Kristína Svarinská ako hrdinka filmu Flashdance v 7. sérii slovenského Let's Dance a Darija Pavlovičová ako Fiona vo filmovom kole Stardance XII.
debata (2)

Šieste kolo českého StarDance sa nieslo znamení filmových hitov a niektoré premeny tanečníkov na slávne postavy z plátna boli očarujúce. Šesť tanečných párov na parkete predviedlo tance waltz, tango a jive a z najväčšieho bodového zisku sa tešil pár v zložení herečka Darija Pavlovičová a Dominik Vodička, po ich výkone porota zodvihla 3 desiatky. Darilo sa aj páru Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, za tango si vytancovali 28 bodov, v tesnom závese zostala modelka Iva Kubelková a Martin Prágr, za waltz získali 27 bodov. Darilo sa aj cukrárovi Josefovi Maršálkovi, tango zo seriálu Gangy z Birminghamu mu po boku tanečnej partnerky Adriany Maškovej vynieslo skvelých 24 bodov.

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička vo...
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička vo...
+12Iva Kubelková  vo filmovom kole Stardance XII.

Filmové kolo napokon nedopadlo dobre pre herca Mareka Adamczyka a Lenku Noru Návorkovú, ktorý na parkete predviedli jive na skladbu z filmu Top Gun, v StarDance sa už neobjavia. V šiestom kole ovácie nezbieral pár Vavrinec Hradilek a Katarína Bartuněk Hrstková, za jive na skladbu z animovaného filmu Spievaj si vytancovali len 15 bodov.

zväčšiť Darija Pavlovičová  a Dominik Vodička vo... Foto: Mikuláš Křepelka /Česká televize
Darija Pavlovičová Darija Pavlovičová a Dominik Vodička vo filmovom Stardance XII.

Okrem tanca však diváci pred obrazovkami sledovali aj premeny svojich obľúbených tanečníkov na postavy zo slávnych filmov či seriálov. Bola to práve mladá herečka Darija Pavlovičová, ktorá sa premenila na Fionu a v zelenom kostýme, ktorý pôsobil doslova ako animovaný, očarila publikum. Korunka v ryšavých vlasoch nádherne žiarila a zelené šaty sa vlnili v tónoch skladby Fairytale." Ako sme už na Pravda.sk písali, práve 21-ročná Češka sa predvedie ako nová „Zubatá“ vo filme Juraja Jakubiska Perinbaba a dva svety. Krásny romantický kostým pre svoj tanec na skladbu The Ludlows z filmu Legenda o vášni zvolila aj Iva Kubelková (pozrite si v galérii).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa StarDance (@stardancecz)

Filmové kolá v tanečných súťažiach sa vždy tešia značnému diváckemu záujmu práve pre zaujímavé premeny tanečníkov. Podobne tomu bolo aj v uplynulých sériách Let's Dance, kde sme na parkete takisto obdivovali známe tváre ako hrdinov z filmových hitov. Zvlášť vydarené kostýmy predviedli napríklad Richard Autner a Dominika Rošková, ktorí si v 8. sérii šou požičali vzhľad hrdinov z komédie Maska (galéria).

Richard Autner a Dominika Rošková  v 3. kole...
Marián Gáborík a Ivana Gáborík  v 3. kole Let's...
+15Kristína Svarinská a Marek Klič v 3. kole šou...

V 7. kole tanečnej šou na Markíze to zasa bola herečka Kristína Svarinská, ktorá dokonale „skopírovala“ vzhľad hviezdy tanečného filmového hitu z roku 1983 Flashdance, keď predviedla choreografiu na slávny hit „Maniac“.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #Darija Pavlovičová #StarDance... když hvězdy tančí

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...