Vojta Kotek sa vracia v úlohe sexi génia ako český Einstein. A takmer ako Rocky

Krimiseriál so svojráznou postavou pra-pra-pravnuka Alberta Einsteina, Filipa Königa, tak opäť nalomí niekoľko dámskych sŕdc a vyvolá oheň na streche svojim neznesiteľným správaním.

19.12.2023 00:00
Vojta Kotek Foto:
Vojta Kotek v seriáli Einstein II.
debata

Ani druhá séria neoberie divákov o to, že sa pri vyšetrovaní Filip König dostane do neobvyklých situácií, ktoré sa snaží vyriešiť svojim brilantným mozgom a úsudkom. Presne to dostalo hlavného predstaviteľa Vojtěcha Kotka do boxerského ringu.

"Príprava bola taká, že som mal dve hodiny boxu. Bol som prekvapený, pretože keď to vidíte v tých filmoch o Rockym a podobne… Skrátka dáte niekomu päsťou a je to. Ja som do tejto doby nikoho ani nebuchol a pred zrkadlom v telocvični som zistil, že vyzerám neskutočne vtipne. To sa ale k tej mojej postave Filipa hodí, pretože on ten box úplne nevie, tak som sa za to schoval,“ opisuje prípravy na štart natáčania Vojtěch Kotek, ktorý sa na pľaci opäť stretáva so svojou seriálovou partnerkou Annou Polívkovou ako Lenkou.

zväčšiť Vojta Kotek  v seriáli Einstein II. Foto: Prima
vojta kotek Vojta Kotek v seriáli Einstein II.

"Lenka Brabcová sa veľmi nezmenila. Žiadny vývoj. Možno tam vzniknú nejaké vzťahy, ale o čo pôjde, vám prezradiť nemôžem. My si s Vojtom hovoríme Dempsey a Makepeaceová, ale ako sa ich vzťah vyvinie, to vám naozaj neprezradím,“ nekompromisne odpovedá seriálová policajná vyšetrovateľka.

Einstein II prichádza na obrazovky kanálu Prima PLUS na Slovensku od piatka, 5. januára o 21:05.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vojta KOtek #seriál Einstein

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...