V kine Zubatá, na parkete zlatá: Herečka Pavlovičová triumfovala v Stardance. Šok, strata slov a potom... prišli aj slzy

Len pár dní po tom, čo v slovenských kinách triumfovala rozprávka Perinbaba a dva svety, sa osobného triumfu dočkala aj jedna z jej postáv. Predstavte si, reč je o Zubatej.

18.12.2023 12:48
Darija Pavlovičová Foto:
Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou 12. série šou StarDance. S tanečným partnerom Dominikom Vodičkom.
debata

Teda, aby sme boli presnejší, o herečke Dariji Pavlovičovej – 22-ročnej českej herečke, ktorej rodičia pochádzajú z Bieloruska a Litvy. Darija sa v sobotu večer stala víťazkou 12. série tanečnej šou StarDance na obrazovkách Českej televízie.

Stardance XII Čítajte viac Kubelková v StarDance skončila! Jej premeny v semifinále boli ohurujúce, ale divákom nestačili. Do finále posunuli...

„Ja som to vôbec nečakala, to je strašne krásne a veľmi ďakujem všetkým… na preslovoch by som asi mala zapracovať,“ reagovala bezprostredne po vyhlásení finálneho verdiktu sympatická herečka, ktorej tanečným partnerom bol Dominik Vodička.

Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou...
Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou...
+17Všetci účinkujúci 12. série tanečnej šou...

Vo finálovej epizóde sa na tanečnom parkete v rámci boja o titul predstavili ešte dvaja športovci – snoubordistka Eva Adamczyková a vodný slalomár Vavřinec Hradílek. Z víťazstva sa však napokon tešila predstaviteľka Zubatej z posledného filmu slovenského režiséra Juraja Jakubiska.

zväčšiť Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou... Foto: Křepelka Mikuláš/Česká televize
Darija Pavlovičová Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou 12. série šou StarDance. S tanečným partnerom Dominikom Vodičkom.

V rozhovore po finále si Pavlovičová zavtipkovala, že trofej, ktorú s tanečným partnerom získala, si budú striedať. „Bude v striedavej starostlivosti. Je predsa aj tvoja,“ komentovala smerom k Vodičkovi. Ten sa vyznal, že po skončení súťaže mu bude najviac chýbať práve jeho tanečná partnerka, čím sympatickú herečku priam rozplakal (video tu).

Josef Maršálek a jeho tanečná partnera Adriana Mašková Čítajte viac Miláčik divákov, aj terč hejterov: Maršálek skončil v StarDance, lúčil sa s odkazom pre... pri tomto drsnom slove musel zblednúť aj režisér

Na sobotňajšom finále sa objavilo mnoho známych tvárí, medzi nimi aj účinkujúci či víťazi z predchádzajúcich ročníkov.

Pozrite si aj rozhovor o filme Perinbaba
Režisérov, čo kričia, nemusím. Jakubisko bol iný, skoro ako starý otec, hovorí Frlajs
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víťazstvo #StarDance #Darija Pavlovičová #Perinbaba a dva svety

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...