Tri mesiace ho nevybalila z krabice, len ho obdivovala. Čo bolo najkrajším vianočným darčekom Simony Simanovej?

Darček, na aký moderátorka Simona Simanová nikdy nezabudne a opatruje ho dodnes.

21.12.2023 10:00
moderatorka spravodajstva RTVS Simona Simanova 2 Foto:
Moderátorka Simona Simanová.
debata

„Bola to Barbie, ktorú som dostala v čase, kedy sa dala u nás len ťažko zohnať. Bola som taká ohromená, že som ju tri mesiace nevybalila z krabice,“ spomína s úsmevom a dodáva: „Vtedy sme si ako deti celkom inak vážili darčeky, lebo ich nebolo tak veľa. Tú Barbie mám dodnes, ešte sa s ňou hrávajú dcéry môjho brata.“

Simona Simanová Čítajte viac Ako zo slávneho filmu Luca Bessona! Čo ťahá moderátorku Simonu Simanovú pod hladinu?

Na svoje Vianoce mimo domov takisto nikdy nezabudne. „Raz som prežila sviatky na Fidži, pretože v tom čase som cestovala po Austrálii a Novom Zélande. A hoci som ich strávila s partiou priateľov, bolo krásne počasie a kúpala som sa v mori, aj tam mi bolo smutno a tuším som si aj poplakala za domovom a rodinou.“

Spolu s ďalšími známymi osobnosťami sa aj tento rok stala súčasťou 41. ročníka benefičného koncertu pre deti z detských domovov – Úsmev ako dar. Vianočná nálada v sále vytvorila neopakovateľnú atmosféru pre deti z domovov, ktoré sedeli v hľadisku. Práve pre ne pripravili známi umelci hudobné darčeky v podobe pesničiek, ktoré rozbalili na pódiu.

zväčšiť Simona Simanová sa stala aj tento rok súčasťou... Foto: RTVS
Simona Simanová Simona Simanová sa stala aj tento rok súčasťou benefičného koncertu pre deti z detských domovov - Úsmev ako dar.

Pestrý program rôznych žánrov od klasiky až po hip hop uvádzali Katarína Brychtová, Simona Simanová a Patrik Herman. Medzi účinkujúcimi na pódiu deti videli Vidiek, Tublatanku, Fragile, Beatu Dubasovú, Mira Jaroša, Laci Strikea a Street Dance Academy… Záznam z koncertu sa k divákom RTVS dostane v sobotu 23. decembra o 11:35 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Úsmev ako dar #Simona Simanová

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...