Zuzana Mauréry trávi Vianoce inak, ako väčšina Slovákov: Od smrti otca si s mamou urobili novú tradíciu

Príprava a prežívanie vianočných sviatkov nemusí byť len o domácich voňavých koláčikoch, dekorovaní stromčeka či chystaní iných dobrôt, ktoré sa tradične objavujú na slávnostnom stole. Vianoce na iný spôsob si dopraje Zuzana Mauréry.

26.12.2023 10:29
Zuzana Mauréry Foto: ,
Herečka Zuzana Mauréry.
debata (16)

Herečka sa začiatkom nového roka objaví v seriálovej novinke verejnoprávnej televízie. Prezradila aj to, ako sa odpútala od práce počas vianočných sviatkov.

„Vianoce trávime tak, aby nám bolo dobre. Odkedy nám odišiel náš otec, nechávame si s mamou Vianoce robiť. Vždy ideme do hôr, do nejakého hotela a nechávame si sviatky urobiť,“ priznáva Zuzana Mauréry.

Ladislav Bédi Čítajte viac Našlo Slovensko nový mužský idol vo vianočnej rozprávke? Hrdina Troch zlatých dukátov hrával futbal, na obrazovke neohúril len svalmi

Aj keď prežíva vianočné sviatky mimo domova, nie sú bez darčekov. „To neznamená, že si nedávame darčeky, ale ide skôr o také vtipné záležitosti. Keď nám niečo brnkne do nosa, tak to si zabalíme,“ smeje sa herečka.

Záber zo seriálu Čas nádejí. Foto: RTVS
Čas nádejí Záber zo seriálu Čas nádejí.

Svojim divákom adresovala do nového roka 2024 aj želanie. „Robme to, čo môžeme robiť, to čo sa dá, lebo robiť sa vždy niečo dá vo svojom okolí, a to sa bude prenášať potom ďalej. Čiže, dá sa robiť len to, čo sa robiť dá, ale to robiť musíme. A ja vám v tom držím palce.“

Katarína Morháčová Čítajte viac Herečkou v Amerike? Katarína Morháčová uspela. Začala v bare a popri hraní mala dve brigády, dnes sa už o zajtrajšok nebojí

Svoje herectvo predvedie Zuzana Mauréry aj v novom pôvodnom 8-dielnom slovenskom seriáli Čas nádejí, ktorý bude vysielať od nedele 7. januára televízna Jednotka.

Pozrite si tiež

Katarína Morháčová: Mať vzťah je pre mňa jediná stabilita v živote, ale dokážem žiť aj bez nej
Video
Zdroj: TV Pravda
Katarína Krajčovičová a Ladislav Bédi ako Júlia...
Rozprávke tri zlaté dukáty podľa režisérky...
+4Nová vianočná rozprávka Tri zlaté dukáty...

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #úmrtie #Vianoce #sviatky #Zuzana Mauréry #Čas nádejí

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...