Pre toto ľudia milujú Nemocnicu, vraví o jojkárskom seriáli Švidraňová. Dnes už postavy ukazujú, že máme šancu na nápravu

Nedávno sa herečka Barbora Švidraňová objavila v relácii Ide o nás a jednou z tém nášho rozhovoru bola aj práca v televízii. Konkrétne v jojkárskej Nemocnici.

07.02.2024 00:00
švidráňová, nemocnica, Foto:
Barbora Švidráňová v seriáli Nemocnica.
debata

Do jedného z najpopulárnejších seriálov vstúpila Švidraňová už ako do rozbehnutého vlaku. Čo ju teší najviac, je fakt, že postava, ktorú hrá dnes, sa výrazne posunula oproti tomu, aké boli jej postavy v minulosti. „Rola v nemocnici nie je čiernobiela a plochá v zmysle, že to je mrcha a už sa nikdy nezmení. Beáta je komplexnejšia,“ vyhlásila Barbora Švidraňová.

Barbora Švidraňová Čítajte viac Som vďačná za všetky mrchy, ktoré som hrala. Vďaka nim som silnejšia, hovorí Barbora Švidraňová

„Napríklad v Búrlivom víne moja postava nedostala šancu na nápravu a druhú šancu skúsiť to charakterovo nejako inak – poučiť sa, zmeniť svoje správanie,“ zaspomínala si na projekt spred pár rokov, ktorý ju v tom čase tak trochu zaradil do škatuľky podobných postáv.

Ak budeme chrliť zo seba hnev a bahno, vráti sa nám to späť, hovorí Barbora Švidraňová
Video
Zdroj: TV Pravda

Podľa žilinskej rodáčky je práve komplexnosť charakterov najväčšou devízou a lákadlom pre divákov. „Myslím si, že Nemocnica je aj preto obľúbená, lebo postavy v nej sú tvárne, sú živé. Sú viac pripodobniteľné reálnemu životu. V každom človeku sú predsa aj dobré aj zlé vlastnosti a my skúmame, čo si človek vyberie a ako sa bude správať. Samozrejme, keď urobí nejaký prešľap, tak príde aj reakcia na to – či už zo strany okolia, života alebo nejakých ľudí. Toto my potrebujeme čím ďalej tým viac ukazovať ľuďom a som rada, že sa ide do takejto hĺbky aj pri denných seriáloch,“ vysvetlila v relácii Ide o nás Barbora Švidraňová.

zväčšiť Herečka a speváčka Barbora Švidraňová na... Foto: Ľuboš Pilc, Pravda
Barbora Švidraňová Herečka a speváčka Barbora Švidraňová na návšteve redakcie Pravdy.

Okrem hereckej práce sme však hovorili aj o množstve ďalších tém. Materstvo. Vplyv syna na jej životné rozhodnutia aj na osobnosť, akou je dnes. Terapia pomocou sound-healingu a otváranie sa spirituálnym vplyvom v živote. Narastajúca agresia v spoločnosti. Postoje a postrehy známej herečky na všetko uvedené a omnoho viac si môžete pozrieť v našej relácii.

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová na...
Herečka Barbora Švidraňová.
+19Barbora Švidraňová v seriáli Bola raz jedna...
debata chyba

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...