Druhý diel kultového filmu Diabol nosí Pradu: Emily Blunt povedala jasne, čo si o tom myslí. Pomohla si aj nadávkou...

Excelovala už v mnohých filmoch, naposledy napríklad v snímke Oppenheimer, ktorá má rekordný počet nominácií na Oscara. Emily Bluntovej sa aj napriek tomu stále pýtajú na jeden z jej prvých veľkých hitov.

08.02.2024 00:00
Emily Blunt in Conversation at 92NY Foto: ,
Herečka Emily Blunt pózuje pred nahrávaním podcastu Happy Sad Confused.
debata

Reč je o snímke Diabol nosí Pradu z roku 2006, v ktorej Britka stvárnila vedľajšiu rolu asistentky Emily v módnom časopise. Počas nedávnej návštevy v podcastovej relácii Happy Sad Confused moderátora Josha Horowitza dostala Blunt aj otázku na to, či by kývla na nakrútenie pokračovania kultového filmu z módneho prostredia.

Emily Blunt Čítajte viac Emily Blunt: Nikoho nezaujímalo, či bol DiCaprio na pľace Vlka z Wall Street ku všetkým milý

„Myslím si, že všetci z nás sme v pohode s myšlienkou, že druhá časť nikdy nevznikne,“ vyhlásila s humorom herečka. „Niekedy by proste veci mali byť zachované len vo svojej bubline a tak je to úplne v poriadku,“ pokračovala už otvorenejšie. Potom sa s ešte s humorom rozhodla citovať svoju kolegyňu Meryl Streepovú, ktorá vo filme stvárnila šéfredaktorku magazínu Mirandu Priestleyovú a za rolu získala nomináciu na Oscara.

Herečka Emily Blunt hovorila o filme...
Herečka Emily Blunt hovorila o filme...
+13Herečka Emily Blunt hovorila o filme...

„Myslím si, že povedala niečo vtipné v zmysle, že keď sa jej opýtali, či by natočila sequel, odvetila: ‚Ale hej, keby som nemusela zhadzovať tie kilá‘,“ uviedla v rozhovore Emily Blunt. „A myslím, že povedala doslova ‚tie sku…né kilá‘,“ doplnila ešte so smiechom.

zväčšiť Herečka Emily Blunt hovorila o filme... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Emily Blunt Herečka Emily Blunt hovorila o filme Oppenheimer v rozhovore pre podcast Josha Horowitza Happy Sad Confused.

Štyridsaťročná herečka si na tvorbu obľúbeného filmu, ktorý je aj dnes zdrojom množstvo pop-kultúrnych momentov a citovaný fanúšikmi na Instagrame, spomína s láskou. Hľadí však vpred. V roku 2024 ju diváci uvidia v nových projektoch The Fall Guy a hrano-animovanom filme IF.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #návrat #Emily Blunt #Diabol nosí Pradu

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...