Najväčší problém komédií po slovensky? Toto nemám rada ako divák a nespravím ani ako herec, hovorí Marcinková

Vyskúšala si už rôzne žánre a opakovane sa vracia k tomu komediálnemu. Aj v novom seriáli Vytoč môjho agenta získala Gabriela Marcinková jednu z úloh.

20.02.2024 00:00
debata (1)
Komédie po slovensky? Toto nemám rada ako divák a nespravím to ani ako herec
Video
Zdroj: TV Pravda

Známa slovenská herečka si v komediálnom projekte z prostredia šoubiznisu zahrala „samu seba“. Hoci, samozrejme, postava herečky, ktorú stvárňuje bola upravená pre potreby scenára. A najmä komediálnych situácií a skečov.

Táňa Pauhofová, Vytoč môjho agenta Čítajte viac Táňa Pauhofová: V tanci pri tyči som mala byť čo najhoršia a v tom som výborná

„Je pekné vidieť, ako vás vlastne producenti vidia. Do akého typu postavy vás chcú obsadiť. A prezradím pikošku. Údajne zvažovali inú postavu, do ktorej ma chceli obsadiť a nakoniec sa rozhodli obsadiť ma pre túto,“ prezradila pre TV Pravda Marcinková.

zväčšiť Herečka Gabriela Marcinková v seriáli Vytoč... Foto: TV JOJ
Gabriela Marcinková Herečka Gabriela Marcinková v seriáli Vytoč môjho agenta.

Páči sa jej, že v projekte sa veľa situácií odohráva s civilným humorom. Na otázku, ako sa cíti v komediálnom žánri ona, odvetila s úsmevom: „Mám pocit, že čím ďalej, tým lepšie.“ Pre hrdinku viacerých populárnych seriálov z obrazoviek TV JOJ aj TV Markíza je však pri komédii dôležitý jeden konkrétny faktor. A ako naznačila, tvorcovia tohto žánru na Slovensku ho nie vždy zvládnu. O čo ide? Pozrite si v našom videu vyššie.

Tereza Ramba na premiére filmu Franta mimozemšťan Čítajte viac Slávne české komédie a dnešná tvorba? Často sa stáva, že natočíte niečo, čo nie je vtipné, hovorí otvorene Tereza Ramba

O humore a komédii sme sa zhovárali aj s herečkou Terezou Rambou, ktorá minulý týždeň uviedla snímku Franta mimozemšťan. Viac si pozrite vo videu pod článkom.

Stane sa, že natočíte aj niečo, čo vôbec nie je vtipné
Video
Zdroj: TV Pravda
1 debata chyba

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...