Všetci umelci to nemajú, ale Tina áno, hovorí Vilém Šír o talente svojej partnerky. Jeden sa chce dostať po cha-chu a ten druhý...

Aj oni ako pár debutovali v nedeľu večer na tanečnom parkete v bratislavskom výstavisku na brehu Dunaja. Pozornosť bola možno o kúsok väčšia, pretože tanečník Vilém Šír priviedol v ostatnej sérii Let's Dance k víťazstvu Janu Kovalčikovú.

07.03.2024 00:00
debata
Všetci umelci to nemajú, ale Tina áno, hovorí Vilém Šír o talente svojej partnerky
Video
Zdroj: TV Pravda

V rámci deviateho pokračovania úspešnej šou ho tvorcovia spojili so speváčkou Tinou, ktorú fanúšikovia dobre poznajú najmä ako slovenskú r'n'b divu. Pre Pravdu prezradila, že prijať účinkovanie v Let's Dance bolo pre ňu takmer od začiatku jasné.

ZAK 7613 Čítajte viac Debutoval na tanečnom parkete, ale to nie je jediná novinka Juraja Loja: Tušili ste, že už je z neho...

„Treba predsa vyskúšať všetko, čo vás fascinuje,“ vyhlásila Tina. Prezradila však tiež, že najbližší veľký profesionálny záväzok ju čaká až v novembri – bude to veľký koncert. „Upratala som kalendár a veľmi málo koncertujem, to znamená, že mám čas robiť niečo iné. A keď prišla robiť Let's Dance, povedala som, že jasné,“ uviedla.

Herečka Hana Gregorová na tanečnom parkete.
Herec Jakub Jablonský ohúril hneď v prvom kole....
+15Porota prvého kola - zľava: Facundo Arana,...

V prospech rozhodnutia zahral aj fakt, že choreograf a tanečník Miňo Kereš, ktorý pracuje na tanečnej šou TV Markíza, bude pripravovať pre Tinu aj choreografie na jej vlastné vystúpenie. „Naznačil mi, že toto bude dobrá príprava,“ skonštatovala speváčka.

zväčšiť Speváčka Tina a jej tanečný partner Vilém Šír. Foto: TV Markíza
ZAK 7798 Speváčka Tina a jej tanečný partner Vilém Šír.

Jej tanečník Vilém Šír je ešte stále aktuálnym „kráľom tanečného parketu“. Či sa mu podarí úspech obhájiť aj s novou celebritnou partnerkou, ukáže čas. Jedna vec však hrá v prospech páru. Aká? Prezradil ju Šír v našom videorozhovore. Dozviete sa v ňom tiež, či Tina už tancuje doma pred vlastnými deťmi a do akého tanca by rada vydržala v súťaži. Vilémovi želanie sa od toho jej líši. Viac vo videu vyššie, pozrite si aj ďalšie rozhovory, ktoré vznikli ku Let's Dance – dolu pod článkom.

Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od Fera...
Tanečnica Ivana Surovcová s manželom Mariánom...
+25Herečka Zuzana Šebová.
Držím palce všetkým, ale... jedno meno predsa len povedala. Komu praje Lucia Hlaváčková v Let's Dance?
Video
Zdroj: TV Pravda
Čím Ján Ďurica ohromil tanečnú partnerku? Na 1. tréning si priniesol...
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #Tina #Let´s Dance #Vilém Šír

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....