Tento film si princ Andrew asi nepozrie: je o interview, ktoré mu vzalo všetko. Na premiére žiarila Gillian Anderson aj jej kolegyňa v nohavičkách

Očakávaný projekt z britskej produkcie sa dočkal svojej veľkej premiéry. V Londýne hviezdy uviedli film Scoop.

30.03.2024 05:54
Keeley Hawes, Gillian Anderson a Billie Piper Foto: ,
Zľava: Herečky Keeley Hawes, Gillian Anderson a Billie Piper na svetovej premiére novinky Scoop v Londýne.
debata

Snímka z produkcie streamovacej spoločnosti Netflix sa sústredila na relatívne známy mediálny moment a tiež kontroverznú chvíľu v živote člena britskej kráľovskej rodiny – princa Andrewa. V réžii Philipa Martina vznikol príbeh prerozprávania procesu vzniku televízneho rozhovoru pre BBC s princom Andrewom v roku 2019 moderátorkou a novinárkou Emily Maitlis.

Arnold Schwarzenegger Čítajte viac Som zase o kúsok viac Terminátor, vtipkuje Arnold Schwarzenegger. S jeho zdravím to však sranda nebola, do tela mu vložili...

Rozhovor, v ktorom sa syn zosnulej kráľovnej Alžbety II. musel vyjadriť k mnohým kauzám či napríklad aj svojim kontaktom s odsúdeným Jeffreym Epsteinom, sa pre neho skončil neslávne. Po jeho odvysielaní sa musel stiahnuť z verejného života a prišiel o väčšinu výhod, ale tiež napríklad možnosť reprezentovať rodinu na verejných podujatiach.

Herečka Billie Piper pózuje pred fotografmi na...
Zľava: Herečky Keeley Hawes, Gillian Anderson a...
+6Herečka Billie Piper prišla v kreácii Dolce &...

Postavu Andrewa si zahral v projekte Rufus Sewell, ktorý na londýnskom premietaní, samozrejme, nechýbal. Po červenom koberci sa však prešli aj jeho herecké kolegyne a tie pútali pozornosť ešte viac. Herečka Gillian Anderson sa objavila v kreácii Emilia Wickstead a žiarila, jej kolegyňa Keeley Hawes stavila na elegantnú čiernu kombináciu. Absolútnym magnetom však bola 41-ročná Billie Piper, ktorá stvárnila produkčnú Sam McAlisterovú.

Herečka Billie Piper pózuje pred fotografmi na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Billie Piper Herečka Billie Piper pózuje pred fotografmi na svetovej premiére filmu Scoop z produkcie Netflixu.

Ryšavka dorazila v kreácii z ostatnej kolekcie Dolce & Gabbana – prúžkovanom saku a nohavičkách s vysokým pásom, ktoré doplnila šifónovú blúzka s bodkovaným vzorom a dlhým pásom, ktorý pôsobil ako vlečka. Tmavé pančuchy a lodičky doladili celkový vzhľad a ukázali britskú hviezdu ako jednu z fanúšičiek vychyteného trendu „dole bez“.

Ten sa presadil za posledné mesiace na červených kobercoch už viackrát – naposledy napríklad s Kristen Stewartovou či Sydney Sweeneyovou. Viac v galérii.

Kristen Stewart sa na premiére objavila v...
Herečka Sydney Sweeney pred parížskou...
+11Topmodelka Cindy Bruna pred prehliadkou Mugler...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #rozhovor #Gillian Anderson #princ Andrew #Billie Piper #Scoop

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...