Zlom v Let's Dance! Ďurovčíkove slová nepríjemne bodali favorita šou. Duchoňov hit sa stal labuťou piesňou pre...

Šieste kolo sa stalo posledným na parkete pre šéfkuchára Martina Nováka a Julii Rezkovú. Skladba od Karola Duchoňa im tak šťastie nepriniesla, v nedeľnom rozstrele sa ocitli s Jánom Tribulom a Natáliou Glosikovou.

08.04.2024 00:00
Let's Dance Foto:
Tanečná šou Let's Dance.
debata

Obľúbený šéfkuchár v záverečnej reči poďakoval svojej manželke aj tanečnej partnerke, zároveň vyzdvihol celý tím sledovanej šou.

Novák a Rezková v nedeľu predviedli rumbu na skladbu Karola Duchoňa Smútok krásnych dievčat. „Veľmi pekná zdvíhačka, ale pre mňa priveľmi jednoduchá choreografia,“ zhodnotil Ďurovčík a Vinczeová dodala: „Vyzeralo to ako párový strečing, ale dobre sa na vás pozeralo.“ Vladimír Kobielsky, ktorý bol v šiestom kole ako hosťujúci porotca, tanec zhodnotil ako dôstojný. Známy šúfkuchár si zaň vytancoval 19 bodov.

Šéfkuchár zo šou Na nože Martin Novák a jeho...
Martin Novák a Julie Rezková  v 2. kole Let's...
+3Martin Novák a Julie Rezková   v muzikálovom...

V poradí šieste kolo Let's Dance venované ikonickým skladbám odštartovala speváčka Tina slowfoxom na hit od Arethy Franklin a diváci sa dočkali skvelého začiatku. Za tanec si vyslúžila výborné hodnotenia, ako prvého očarila hosťujúceho porotcu, kráľa parketu z roku 2017, herca Vladimíra Kobielskeho. „Je na tebe vidieť, ako si to z kola na kolo užívaš čoraz viac,“ znelo povzbudivo. Drexler neskrývala nadšenie: „Toto sa vydarilo!“ A sklamaný rozhodne nezostal ani Ďurovčík: „Nemám pocit, že som ťa v tejto šou videl tancovať lepšie,“ dodal. Tina si spolu s Vilémom Šírom vytancovala skvelých 32 bodov.

Let´s Dance? Čítajte viac Deákovi a Lakatošovej vyfúkol vzácny titul! Čo ho po rokoch zlákalo do Let's Dance?

Paso doble na hit od Michaela Jacksona odtancoval Juraj Loj a porota zostala po jeho výkone nadšená. „Bolo to fantastické, nepokazili ste nič, krásna práca rúk,“ pochválila dvojicu Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík zdieľal takisto jej nadšenie. Vinczeová Lojov výkon opísala ako pološialenstvo, ktoré ju baví. Herec získal za svoje vystúpenie tri desiatky, len Ďurovčík vytiahol deviatku.

zväčšiť Jakub Jablonský a Eliška Lenčešováv  Let's... Foto: Markíza
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová Jakub Jablonský a Eliška Lenčešováv Let's Dance.

Petra Dubayová a Matyáš Adamec predviedli rumbu na skladbu Nespáľme to krásne v nás, za ktorú získali 25 bodov aj pochvalu od Tatiany Drexler: „Malo to krásnu emóciu, ale opäť ma rušili pokrčené nohy.“ Adela Vinczeová doplnila: „Tvoja tanečná estetika sa výrazne posunula.“ Ča-čou porotu očarila Anna Jakab Rakovská, ktorá zaujala aj nápaditým latexovým kostýmom. „Zvalcovala si to tu,“ neskrýval nadšenie Kobielsky a Vinczeová vtipne dodala: „Takto sa pária dážďovky, bolo to sexi.“ Ča-ča vyniesla Rakovskej a Ihringovi 32 bodov.

zväčšiť Tina a Vilém Šír v Let’s Dance. Foto: Markíza
Tina a Vilém Šír Tina a Vilém Šír v Let’s Dance.

Favorit šou, Jakub Jablonský, v nedeľu zatancoval jive, ale po jeho vystúpení prišli z úst poroty slová, na aké nie je zvyknutý. „Predviedol si detviansky jive, nemalo to štýl, niečo ako ‚medveďku, daj labku‘,“ odznela kritika z úst Ďurovčíka. Vinczeová dodala: „Tešíme sa, že ti môžeme aj niečo vytknúť, rytmicky to bolo rozskákané.“ Tatiana Drexler síce začala zmierlivejšie, ale ani ona pár nepochválila: „Nebolo to až také zlé… Dnes ste sa ale trápili.“ Obľúbený herec si vytancoval 27 bodov. Naopak, valčík Jánovi Tribulovi vyšiel, ako prvá ho pochválila Drexler: „Bol to reálne dobrý tanec.“ V podobnom duchu odzneli aj výroky ostatných portocov. Tribula si vytancoval 25 bodov.

Juraj Loj a Natália Horváthová v 6. kole Let's...
Ján Tribula a Natália Glosiková  v 6. kole...
+4Tina a Vilém Šír  v 6. kole Let's Dance.

Záver šou patril salsa maratónu, v ktorom sa najviac darilo Jablonskému a Lojovi, naopak, najmenej bodov získali Tribula a Novák.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Novák #Let's Dance

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...