Slovensko tancuje teraz, Česko bude na jeseň! Na parket StarDance mieria aj hviezdy Troškových komédií

Slovenskí diváci aktuálne sledujú 9. ročník tanečnej šou Let's Dance, u našich českých susedov sa šou StarDance vráti na obrazovky na jeseň v 13. sérii.

17.04.2024 00:00
herečka Jana Paulová Foto:
Herečka Jana Paulová.
debata

Predošlú sériu tanečnej šou u našich susedov vyhrala mladá herečka Darija Pavlovičová s tanečným partnerom Dominikom Vodičkom. Česká herečka si zahrala Zubatú v poslednom filme slovenského režiséra Juraja Jakubiska Perinbaba a dva svety.

Darija Pavlovičová Čítajte viac V kine Zubatá, na parkete zlatá: Herečka Pavlovičová triumfovala v Stardance. Šok, strata slov a potom... prišli aj slzy

Česká televízia neotáľa a už aj pripravuje novú sériu, známa je prvá pätica hviezd, ktoré sa na parkete predvedú. Aj isté zmeny v zložení poroty, o ktorých sme už informovali – viac čítajte tu.

Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou...
Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou...
+17Všetci účinkujúci 12. série tanečnej šou...

Pozvanie do tanca tento rok prijali tri herečky, športovkyňa a influencerka. O priazeň divákov sa bude uchádzať hviezda seriálu Kukučky Marta Dancingerová, divadelná a filmová herečka Jana Paulová, osemnásobná majsterka sveta v bojových športoch Martina Ptáčková, kuchárka a influencerka Chili Ta aj herečka a speváčka Lucia Vondráčková.

Herečka Jana Paulová.
Herečka a speváčka Lucia Vondráčková.
+2Herečka  Marta Dancingerová.

Počas desiatich jesenných priamych prenosov StarDance sa v štandardných a latinskoamerických tancoch predvedie desiatka súťažných párov. Tie začnú trénovať už od leta v skúšobniach Českej televízie na Kavčích horách. „Ponuku do StarDance som prijala, pretože by som si veľmi vyčítala, keby som to neurobila. Účasť v tejto súťaži je taký môj malý sen. Takže rozhodnutie bolo rýchle a jasné. Vedela som hneď, že do toho pôjdem,“ prezrádza Marta Dancingerová. Aj herečka Jana Paulová sa už na tréningy aj prenosy teší: "Je to výzva, ktorá ma môže vyrušiť z krásnej, radostnej, ale predsa len už trochu rutiny natáčania a hrania divadla. Budem mať dôvod uviesť svoje telo do nejakého pohybu, pretože lenivosť v poslednej dobe víťazí nad vedomím, že by som pre seba mala niečo robiť. Mám aspoň motiváciu začať telo spevňovať. Hovorila som si, že keby to mal byť len tento jediný dôvod, má to zmysel.“

zväčšiť Herečka a speváčka Lucia Vondráčková. Foto: Česká televize/Marie Anna Baráková
herečka a speváčka Lucia Vondráčková Herečka a speváčka Lucia Vondráčková.

Opakovanú ponuku do súťaže dostala herečka a speváčka Lucie Vondráčková, ktorú dobre poznajú aj slovenskí diváci. Nie je to tak dávno, čo sa v menšej úlohe predviedla aj v seriáli Nemocnica na Jojke. „StarDance mi už raz cestu skrížila. Bolo to asi pred pätnástimi rokmi. V tom čase som ale skúšala v divadle a netrúfla som si herectvo a tanec skombinovať. No ‚strašpytel‘ som bola. A potom mi to bolo samozrejme trošku ľúto, takže ďakujem za druhú šancu,“ uviedla Vondráčková.

vondráčková Čítajte viac Roky v Bratislave nebola a zrazu... Lucku Vondráčkovú to sem ťahá čoraz častejšie. Dôvod?

Vondráčková, ktorá v marci oslávila 44. narodeniny, je aktívnou aj na Instagrame, kde ju sleduje vyše 170 000 ľudí a s účasťou v StarDance sa pochválila aj na sociálnej sieti.

Diváci ju poznajú zo seriálov aj filmov, roku 2019 si zahrala v romantickej komédii Leto s gentlemanom po boku kolegov ako Jaromír Hanzlík, Alena Antalová či Igor Bareš. V roku 2017 sa objavila v seriáli Kapitán Exner. Na svojom hereckom konte má vyše 60 filmových či seriálových rolí.

69-ročná Jana Paulová patrí v Čechách medzi obľúbené filmové tváre aj vďaka účinkovaniu v komédiách zo série Kameňák režiséra Zdeňka Trošku. V jeho sérii Babovřesky si zasa zahrala 44-ročná Lucie Vondráčková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #StarDance #Lucie Vondráčková #Jana Paulová

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...