Vyrezala mu jazyk a vypálila bubienky, pre pomstu urobí všetko: Hrdina akčnej jazdy je zo slávnej rodiny, pre rolu trénoval tvrdšie ako Bruce Lee

Akčný žáner patrí roky medzi najobľúbenejšie v kinách, ale ak chcú tvorcovia zaujať, musia prísť s novými ideami. Aj tvárami.

29.04.2024 00:00
Bill Skarsgaard Foto:
Herec Bill Skarsgaard ako hlavný hrdina v akčnom filme Boy Kills World.
debata

Vo filme Boy Kills World ústrednú postavu poháňa pomsta chladnej tyranke, ktorá brutálne vyvraždí jeho rodinu a jemu nechá vyrezať jazyk a vypáliť ušné bubienky. Má jediné poslanie – vidieť ju zomierať v bolestiach. Je pre to ochotný urobiť čokoľvek, a tak rozpúta krvavý masaker.

Chris Pine Čítajte viac Pri jeho nahom tele preglgla aj Wonder Woman, kukučom získaval fanúšičky... ale najnovšia podoba hollywoodskeho fešáka? Na premiére takto šokoval

Hoci hrdina filmu Boy Kills World nie je až takým nováčikom, v rámci žánru plného bojových scén, bitiek a naháňačiek podstúpil skutočný krst ohňom. Herec Bill Skarsgaard (pôvodne Skarsgård) je ústrednou hviezdou filmovej novinky v réžii Moritza Mohra, ktorá je veľkým lákadlom v kinách.

Herec Bill Skarsgard stvárnil hlavnú rolu vo...
Režisér a producent Sam Raimi.
+6Zľava: Moritz Mohr, Andrew Koji, Famke Janssen,...

Skarsgaarda môžu diváci poznať napríklad z úlohy v horore To, kde stvárnil vraždiaceho klauna (no väčšinu času bol pod maskou), alebo napríklad z hororu Barbar či akčáku Atomic Blonde s Charlize Theronovou. Priezvisko sa filmovému fanúšikovi bude zdať známe. A nie náhodou. Tridsaťtriročný Bill je totiž synom slávneho herca Stellana Skarsgarda a bratom herca Alexandra Skarsgarda.

zväčšiť Herec Bill Skarsgard stvárnil hlavnú rolu vo... Foto: SITA/AP, CJ Rivera
NY Premiere of "Boy Kills World" Herec Bill Skarsgard stvárnil hlavnú rolu vo filme Boy Kills World.

Na plátne sa v jeho podaní odohráva strhujúci zážitok plný nekompromisných bitiek, ktorý vzdáva hold klasikám žánru od filmov Karate Kid cez Kill Bill a Záťah až po Johna Wicka. „Bol to pre mňa neuveriteľný zážitok z niečoho úplne nového. Mal som dva mesiace na to, aby som sa naučil dobre predstierať boj. Dawe Szatarski je kúzelník a asi sa mu to podarilo," hovorí Bill Skarsgård o spolupráci s koordinátorom akčných scén, ktorý prešiel školou majstra svojho remesla Brada Allana, legendy bojových umení a dlhoročného člena tímu Jackieho Chana.

Osudová príťažlivosť z roku 1987 Čítajte viac Mňa nik nebude ignorovať... keď povedala túto vetu Douglasovi, mužom behal mráz po chrbte. Takto dnes žiari 'posadnutá' hviezda Osudovej príťažlivosti z 1987

So Szatarskim spoločne vytvorili jedinečnú bojovú choreografiu, ktorá z takmer dvojmetrového herca robí novú a netradičnú akčnú hviezdu. Bill však pre rolu hluchonemého pomstiteľa musel podstúpiť aj tvrdý tréning a svoju fyzickú formu doviesť do dokonalosti. Výsledok naznačuje trailer, ale určite lepšie ukáže samotný film. Zábery z premiéry si pozrite aj v galérii.

TRAILER: Boy Kills World
Video
Zdroj: Bontonfilm

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #tréning #rola #Bill Skarsgard #Boy Kills World

+ Nebuďte tvrdohlavý, ľudia okolo vás chcú len to najlepšie..
Čas je správny na prehodnotenie finančných stratégií...

+ Presmerujte energiu do niečoho produktívnejšieho, prospeje vám to.
Budúcnosť prináša finančný rast, ak si...