Danka Barteková robí pred olympiádou netradičnú vec. Zruší si...

Športová strelkyňa Danka Barteková sa aktuálne už sústredene pripravuje na letné olympijské hry v Paríži.

26.04.2024 12:00
Neskoro vecer Danka Bartekova  1 Foto:
Danka Barteková v relácii Neskoro večer.
debata

V talkšou Petra Marcina Neskoro večer sa opäť stretnú zaujímaví hostia – herečka, športová strelkyňa a spevák. Peter Marcin ako prvú privíta herečku Simonettu Hladkú, druhou hostkou bude naša excelentná športovkyňa Danka Barteková, ktorá má za sebou najúspešnejší rok vo svojej kariére. V skeete sa stala majsterkou sveta i Európy, vo francúzskom Chateauroux vyhrala generálku na olympijské hry 2024 a v pretekoch Svetového pohára v katarskej Dauhe dosiahla kvalifikačný absolútny svetový rekord zostrelením všetkých 125 „holubov“. Tretím hosťom bude finalista prvej série Slovensko hľadá Superstar spevák a producent, čerstvý otecko Tomáš Bezdeda.

Danka Barteková sa aktuálne už sústredene pripravuje na letné olympijské hry v Paríži. Petrovi Marcinovi prezradila aký postoj k príprave zaujme tento rok. A ešte aj zaujímavosť – čo pred olympiádou zruší a prečo. Pozrite si video!

Video
Zdroj: RTVS

Nenechajte si ujsť celý rozhovor Petra Marcina a Danky Bartekovej už v sobotu večer o 21:40 na Jednotke v relácii Neskoro večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Danka Barteková #šou Neskoro večer

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje.
Nenakupujte veci, ktoré nepotrebujete, odložte si...

+ Dopĺňajte svojmu telu neustále vitamíny, prospeje vám to,
Kreativita v práci vám otvorí nové príležitosti,...