Česká hviezda, ktorá láka k obrazovkám aj slovenských divákov, prekvapuje: Zastavujem sa, chcem pauzu, hovorí Issová

Patrí medzi najobsadzovanejšie herečky v susednom Česku, ale pracovný nápor si vybral svoju daň. Teraz chce trochu voľna.

04.04.2024 00:00
855260057 Foto:
Herečka Martha Issová v kreácii Chatty a jej manžel David Ondříček na cenách Český lev 2024.
debata

Informovala o tom česká herečka Martha Issová, ktorá svoje rozhodnutie prezradila na návšteve v relácii českého portálu Super.cz. „Budem mať 43 rokov a nejako to na mňa prišlo. Bilancovanie a potreba zastavenia sa v živote,“ uviedla v rozhovore hrdinka seriálu Vytoč môjho agenta.

Herečka Klára Issová navštívila redakciu Pravdy. Čítajte viac Klára Issová: Byť nežná a éterická mi už liezlo hore krkom

„Hovorila som si, že v tom tempe, v ktorom som v uplynulých rokoch žila, a to v rámci práce, starostlivosti o rodinu, to asi už nezvládnem. Tak som si naordinovala drobné zastavenie. Dala som si minimálne rok na to, aby som sa venovala deťom, a tiež trochu sama sebe,“ objasnila pre Super.cz herečka.

Martha Issová v seriáli Vytoč môjho agenta. Foto: TV JOJ
Vytoč môjho agenta, Martha Issová Martha Issová v seriáli Vytoč môjho agenta.

Issová sa okrem seriálu, ktorý vysiela televízia JOJ (v Česku šiel na obrazovkách Primy), sa objavila počas uplynulého roka napríklad v snímke Úsvit. Manželka režiséra Davida Ondříčka si tiež zahrala napríklad vo filme Zátopek alebo rozprávke Sedem krkavcov.

Úsvit, Eliška Křenková, Miloslav König Čítajte viac Recenzia: Inakosť tu bola vždy, aj počas prvej republiky. Témou nového filmu Úsvit je intersexualita

Issová nemá úplnou náhodou zhodné priezvisko s hviezdou markízackeho seriálu Zrada, českou herečkou Klárou Issovou. Sú kolegyne, ale tiež sesternice. Zaujímavosťou je, že Klára Issová si rolu strihla aj v spomenutom projekte Vytoč môjho agenta. S Marthou však spoločné scény nemali, Issová hrala samu seba ako postavu herečky a jej agenta stvárnil Kryštof Hádek.

Rozhovor s Klárou Issovou v relácii Ide o nás si pozrite tu

Zrada bola najväčšia výzva, akú som v mojej hereckej kariére dostala
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pauza #herectvo #oddych #Martha Issová

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...