Záver Nemocnice s novými hercami! Nastupuje Loj, Švidraňová a ďalší

Fanúšikovia sa s jojkárskou Nemocnicou rozlúčia už budúci týždeň, seriál čaká letná prestávka.

11.06.2023 14:00
juraj Loj Foto:
Zľava: Juraj Loj, Barbora Švidraňová a Ľuboš Kostelný v seriáli Nemocnica.
debata

K divákom seriálu sa v posledných častiach dostalo niekoľko prekvapení v podobe nových postáv. Dej rozšíril nový herecký pár lekárov, manželov Turčanovcov, ktorých stvárňujú Dominika Morávková a Tomáš Turek. Prebiehajú prípravy na svadbu Adama (Mariána Mitaša) s Viki (Viktóriou Petrášovou) a možno budú svadby hneď dve.

Dominika Morávková-Zeleníková Čítajte viac Do Nemocnice mieri krásna lekárka. Tím rozšíri vychytená herečka, poznáte ju z evitovky aj vianočnej rozprávky

Nové príbehy Nemocnice dostanú bombastickú rozbušku. Zrušili oblastnú kliniku a do Nemocnice sv. Martina z nej mieri niekoľko veľmi výrazných lekárov a jedna sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti alebo ich rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Nových lekárov z oblastnej kliniky stvárnia herci: Juraj Loj, Ľuboš Kostelný, Róbert Jakab a Barbora Švidraňová.

zväčšiť Do seriálu Nemocnica mieria nové postavy. Foto: JOJ
seriál nemocnica Do seriálu Nemocnica mieria nové postavy.

Staronový riaditeľ Hauptmann (Marek Majeský) bude mať plné ruky práce nielen s nimi, ale aj so skupinkou mladých medikov, ktorí prišli do nemocnice praxovať. Mladých medikov hrajú: Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Nemocnica

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...