Minulý mesiac oslávila... tomu neuveríte! Ivana Chýlková rozžiarila StarDance, tajomstvo jej pôvabu? Predsa robiť veci s radosťou

Narodeniny neoslavuje od svojej dvadsiatky, ale pozornosti médií a najmä jej verných fanúšikov určite neuniklo, že koncom minulého mesiaca dovŕšila životné jubileum. Herečke Ivane Chýlkovej však roky na tvári akoby nepribúdali.

24.10.2023 00:00
Ivana Chýlková Foto:
Česká herečka Ivana Chýlková na druhom tanečnom večere StarDance
debata

Známa česká umelkyňa sa počas uplynulého víkendu znovu postavila na tanečný parket v súťažnej televíznej šou StarDance. Nebol to však len tanečný výkon, ktorý zaujal pri obrazovkách, ale aj fotografov priamo v štúdiu, kde sa program nakrúca. Hviezda filmov ako Čas sluhov či Dědictví… doslova žiarila.

Česká herečka Ivana Chýlková na druhom tanečnom...
Česká herečka Ivana Chýlková na druhom tanečnom...
+4Česká herečka Ivana Chýlková a jej tanečný...

Plavé vlasy, dokonalá úprava a mejkap, k tomu príťažlivé nohy vytrénované mesiacmi tanca – šesťdesiatročná Chýlková vyzerala skutočne výborne. A azda najviac zafungovalo najmä to, že Chýlková si tanečnú šou užíva. Radosť z nej doslova sála.

Ivana Chýlková Čítajte viac Ivana Chýlková: Môžem si aj dupnúť, ale nechcem

Aj v rozhovore pre Pravdu pred pár týždňami hrdinka seriálu Víťaz priznala, že si tancovanie veľmi užíva. „Tancujem a odpočívam a mám pocit, že som späť v detstve. Cítim sa, akoby som chodila do nejakého krúžku, ktorý ma veľmi baví,“ priznala sa ešte začiatkom septembra.

Richard Krajčo (spevák a herec) a Dominika...
Iva Kubelková (moderátorka) a Martin Prágr  na...
+17Ivana Chýlková (herečka) a Ján Tománek na...

O víťazstvo vraj Chýlkovej nejde, ale veľmi rada by si zatancovala všetky súťažné tance. „Bavilo by ma tancovať čo najdlhšie, pretože niektorý tanec vám ide horšie, niektorý lepšie, no a keď vypadnete, tak sa napríklad k tým tancom, ktoré by vám išli, vôbec nedostanete. Najradšej by som si zatancovala všetko a potom, keď aj skončím medzi poslednými, to je už úplne jedno. Ale chcela by som sa pretancovať jeseňou,“ uviedla v rozhovore pre Pravdu. Pozrieť si ho môžete aj vo videu nižšie.

Hovorili, že som arogantná, keď som povedala nie, vraví Ivana Chýlková
Video
Zdroj: Zhováral sa: Zdeno Gáfrik, Kamera: SkyShowtime

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #StarDance #šesťdesiat #Ivana Chýlková

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...