Za smrť nenávideného Dietricha najtvrdší trest: Anežku obesili a seriál Dunaj trhal rekordy. Nakrúcanie popravy? Toto si musela prežiť detská hviezda Bambuľky

Seriál Dunaj, k vašim službám má za sebou ďalšiu emotívnu epizódu, ktorá prilákala k obrazovkám státisice diváckych fanúšikov.

28.10.2023 09:01
Sára Suchovská ako Anežka Foto:
Herečka Sára Suchovská ako Anežka v emotívnej scéne seriálu Dunaj, k vašim službám.
debata (4)

Do centra príbehu sa opäť dostal osud Anežky, postavy, ktorá sa postarala o smrť nenávideného nacistu Dietricha, keď ho otrávila kyanidom. Postava, ktorú stvárňuje niekdajšia detská hviezda Sára Suchovská, sa ku svojmu činu priznala a diváci boli od uvedenej epizódy v napätí, čo sa s mladučkou Anežkou stane. Prišlo však to, čo by sa dalo očakávať aj v reálnom živote a v časoch, keď sa seriál odohráva. Anežku popravili.

Sára Suchovská Čítajte viac V Dunaji otrávila nacistu Dietricha! Herečku s nežnou tváričkou určite poznáte, len vyrástla. Bola novou Bambuľkou aj hviezdou Paneláka

Ako Suchovská prezradila pre portál Markiza.sk, scéna bola pre ňu veľmi citlivá. Keď sa vraj dozedela zo scenára, akou smrťou zomrie a že celú scénu bude chcieť štáb nakrútiť, prvé čo jej napadlo, bolo: „Ako sa to bude robiť, preboha? Nevedela som, čo mám čakať, nevedela som, aké to bude, ale nakoniec to dopadlo dobre.“

zväčšiť Herečka Sára Suchovská ako Anežka (vľavo) v... Foto: TV Markíza
Sára Suchovská ako Anežka Herečka Sára Suchovská ako Anežka (vľavo) v emotívnej scéne seriálu Dunaj, k vašim službám. Na zábere aj Jana Kovalčiková a Filip Tuma.

Suchovská si svoju smrť pred kamerou musela zopakovať viackrát, kým bol režisér spokojný. Aj vzhľadom na nakrúcanie tohto spôsobu popravy, išlo o jednu z doteraz najnebezpečnejších scén, aké sa pre seriál nakrúcali. Spoločnosť jej na pľaci okrem štábu a hercov robili aj ďalšie kľúčové postavy projektu – Jana Kovalčiková ako Lena či Holubec v podaní Filipa Tumu.

jana kovalčíková, možné je všetko, Čítajte viac Jana Kovalčiková: Keď politici rozhodujú o našich telách, cítim sa ako malá žena

Sára Suchovská je niekdajšia detská herečka Sára Suchovská. Ak ste sledovali jojkársky seriál Panelák, potom si ju určite pamätáte ako malú Paulu, rozmaznanú dcéru mafiána, ktorú strážil Milo Kráľ. Detskú úlohu si zahrala aj v markizáckom seriálovom hite Milenky, kde jej tvorcovia zverili rolu Katky, jednej z dcér herečky Zuzany Norisovej. Na konte má aj účinkovanie v populárnom Spievankove či v Rodinných prípadoch.

Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Zdena Studenková v seriáli Dunaj, k vašim...
+20Kristína Svarinská v seriáli Dunaj, k vašim...

V roku 2018 si ju režisér Ján Ďurovčík vybral spomedzi 600 detí na rolu v muzikáli Bambuľka. Pre hlavnú úlohu na divadelných doskách vtedy režisér našiel na kastingu tri Bambuľky – Vanessu Ostrochovskú, Limu Eliu Prágerovú a práve Sáru Suchovskú. V tom čase mala 10 rokov. V seriáli Dunaj, k vašim službám, stojí Suchovská už ako 16-ročná tínedžerka.

Nevzdám sa ľuďom, ktorí klamú, zavádzajú a spôsobujú v spoločnosti chaos
Video
Rozhovor s herečkou Janou Kovalčikovou. / Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #atentát #nakrúcanie #obesenie #seriál Dunaj k vašim službám #Sára Suchovská

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...