Rýchly koniec, nádeje spľasli: Chýlková opustila tanečnú šou. Parket ovládla krásna Kubelková, nad Slovenkou Roškovou plesá internet

Túžila si zatancovať všetky tance, ale napokon sa lúči medzi prvými. Česká herečka Ivana Chýlková musela dať zbohom zábavnému programu StarDance, keď získala najmenej bodov za svoj quickstep.

30.10.2023 12:00
Ivana Chýlková a tanečník Jan Tománek Foto:
Herečka Ivana Chýlková a tanečník Jan Tománek.
debata

Charizmatická herečka a jej tanečný partner Jan Tománek získali v sobotu večer od poroty celkovo 15 bodov. Porota v zložení Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Richard Genzer vyčítali tanečnej dvojici, že v tanci chýbali práve quickstepové kroky aj energia.

Adele a jej partner Rich Paul Čítajte viac Vidieť Adele s čiernymi vlasmi a zomrieť... fanúšikom sa splnil sen. Britská hviezda prekvapila, takto sa ukázala vo Vegas

Chýlková uviedla pre portál Super.cz, že ju mrzí, že nepostúpili ďalej. „Tešila som sa na paso doble. Som šťastná, že som si tu mohla zatancovať, tanečne som nezažila lepšie obdobie,“ komentovala herečka, ktorá sa nedávno objavila v hlavnej ženskej úlohe v seriáli Víťaz.

Moderátorka Iva Kubelková v Křížíkově pavilónu...
O titul kráľovnej tanečného parketu stále...
+8Spevák Richard Krajčo a slovenská tanečnica...

Na tanečnom parkete sa v sobotu večer predviedli aj ďalšie účinkujúce celebrity. Pozornosť si svojím jive vyslúžila napríklad moderátorka Iva Kubelková, či speváčka Tereza Mašková, ale tiež spevák Richard Krajčo, ktorého tanečnou partnerkou je Slovenka Dominika Rošková. Dvojica zatancovala na skladbu Sestrička z Kramárov a od poroty sa dočkala pozitívneho hodnotenia.

zväčšiť Spevák Richard Krajčo a slovenská tanečnica... Foto: Křepelka Mikuláš/Česká televize
Stardance XII Spevák Richard Krajčo a slovenská tanečnica Dominika Rošková.

Toho má na konte slovenská rodáčka Dominika Rošková viac ako dosť aj na sociálnych sieťach. Mnohí diváci dokonca oceňujú viac ju, ako jej tanečného celebritného partnera. „Je nádherná, neviem z nej spustiť oči. Na Krajča sa vôbec nepozerám,“ znel napríklad jeden z komentárov na Instagrame.

Ivana Chýlková Čítajte viac Minulý mesiac oslávila... tomu neuveríte! Ivana Chýlková rozžiarila StarDance, tajomstvo jej pôvabu? Predsa robiť veci s radosťou

Zaujímavosťou sobotňajšieho kola je, že práve dvojica hereckých hviezd a veteránok sa ocitla v zozname medzi prvými vypadávajúcimi. Okrem Ivany Chýlkovej, ktorá sa lúčila počas minulej soboty, už pred ňou súťaž opustil herec David Prachař.

Hovorili, že som arogantná, keď som povedala nie, vraví Ivana Chýlková
Video
Zdroj: Zhováral sa: Zdeno Gáfrik, Kamera: SkyShowtime

Okrem uvedených celebrít Ivy Kubelkovej, Terezy Maškovej a Richarda Krajča ešte v súťaži zostala Darija Pavlovičová (vedeli ste, že hrá aj v novej Perinbabe? Viac tu), Eva Adamczyková, Josef Maršálek, Marek Adamczyk a Vavřinec Hradílek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #StarDance #Iva Kubelková #Ivana Chýlková #Dominika Rošková #vypadnutie

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...