Máme spolu 112 rokov, vtipkovala Chýlková po vyradení zo Stardance: Keď prišla na sobotňajšiu šou, všetkým padli sánky...

Už v druhom súťažnom kole sa musela rozlúčiť s tanečnou súťažou a počas uplynulej soboty si už StarDance užila len ako diváčka. Herečka Ivana Chýlková však mala ašpirácie na kráľovnú večera.

05.11.2023 18:00
Ivana Chýlková Foto:
Herečka Ivana Chýlková na štvrtom večere StarDance vyzerala úchvatne.
debata

Známa česká herečka sa objavila ako hosť v hľadisku, aby prišla podporiť svojich kolegov a kamarátov. Málokomu však ušlo, ako očarujúco a príťažlivo táto hviezda divadelných dosiek a mnohých kultových českých snímok vyzerala.

Stardance Richard Krajčo Čítajte viac Šokujúci odchod v českom StarDance: Lúčil sa veľký favorit a s ním aj krásna Slovenka. Diváci podržali v hre...

Chýlková na sobotňajší večer zvolila čiernobiele koktejlové šaty s rozparkom a opäť si nechala profesionálmi upraviť účes aj líčenie. Výsledok bol ohromujúci a na očarujúcu herečku s nadšením „ukazoval prstom“ aj cukrár Josef Maršálek – súťažiaci, ktorý síce skončil na poslednej priečke v hodnotení poroty, ale diváci ho v šou podržali.

Spevák a herec Richard Krajčo na rozlúčku dáva...
Najvyšší počet bodov získala snouboardistka Eva...
+13Herec Marek Adamczyk s tanečnicou Lenkou...

Chýlková, ktorá koncom septembra tohto roka oslávila okrúhlu šesťdesiatku, sa pritom nedávno v rozhovore pre rádio Frekvence 1 zverila moderátorom, že s tanečným partnerom Janom Tománkom sú držiteľmi netradičného rekordu. „Keď sa spočítajú naše veky dohromady, sme najstarší pár StarDance, čo tam kedy bol. Máme 112 rokov,“ uviedla Chýlková s Tománkom na návšteve v štúdiu rádia Frekvence 1.

zväčšiť Herečka Ivana Chýlková (vpravo) s kolegyňou... Foto: Profimedia
819806979 Herečka Ivana Chýlková (vpravo) s kolegyňou Jitkou Asterovou a cukrárom Josefom Maršálkom na štvrtom večere StarDance vyzerala úchvatne.

Pôsobenie v tanečnej šou a najmä prípravy na ňu, ktoré odštartovali už niekoľko mesiacov pred oficiálnou premiérou dvanástej série si však tanečná dvojica užila. A dôkazom, že tanca nemajú dosť, bola určite aj Chýlkovej prítomnosť na sobotňajšom tanečnom kole.

Ivana Chýlková a tanečník Jan Tománek Čítajte viac Rýchly koniec, nádeje spľasli: Chýlková opustila tanečnú šou. Parket ovládla krásna Kubelková, nad Slovenkou Roškovou plesá internet

Zaujímavosťou pritom je, že zo šou už vypadli traja súťažiaci, ktorých mnohí tipovali za favoritov súťaže. Azda najviac však prekvapilo práve vyradenie Richarda Krajča, speváka a herca, ktorý musel dať parketu zbohom vo štvrtom kole. Okrem neho a Chýlkovej už v šou skončil aj herec David Prachař.

Hovorili, že som arogantná, keď som povedala nie, vraví Ivana Chýlková
Video
Zdroj: Zhováral sa: Zdeno Gáfrik, Kamera: SkyShowtime

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #StarDance #pôvab #podoba #Ivana Chýlková

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...